dynasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yaa bn yine hastayım.böle basım agrıyo.eskidende oluodu ama bukadarda diildi.ama şimdi çok kötü.önceden gittim doktorlar snüzit fln dedi.bide alarjim war die ilaçta veremiolar bana. bide şimdi tomografimi ne öle bişe var.ondan istedi doktor.ama bn o kapalı şeyin içine giripte 30 dk onun içinde duramam.:(yaa çok kötü bi durm yaa.ama nie böle tomografi istio ki canım çok skıldı yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Geçmiş olsun sinüzit çok kötüdür.Başına vurur sürekli.Bende de var.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 geçmiş olsun. baş ağrısı çok kötü bişey bizim arkta migren vardı ondan biliyom iğrenç yani. geçmiş olsun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet öldürüyo beni yaa.böle gözlerime fln da vuruo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çok saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tomografi ne alaka?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne bilim yaa bnde soruom geçiştiriolar beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 GEBEEEEER. saka mi? Evet mm yoo :D[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 17 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ali'dir Ali.[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kafanı duvarlara vurup dağıtma.Sinüzitte sık rastlanan vakadır.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 walla gecmıs olsun[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 anelor sen ne mal bir warlıksın yaa!!! gelip ne daıtıosn.sen geber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hahsahas süper bu forum ya çok seviorm en masum konuda bile polemik yaşanıo[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oke.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben de kafamı vuruyorum bazen ağrıyınca iyi geliyo. git çektir madem doktor demiş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: shapshal, 17 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: oke. bu da süper her şeye ok dien tipler de var[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 coool oluyo ya böyle o bakımdan[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o tomografi olayı bitek oraya yatınca yutkunamıosun. ben tilt olmuştum kasmıştım yutkuncam die.. bi yarım saat daha beklemiştik..baktım ama kafamı oynatmadan beceremedim orda yutkunmayı olmuyo..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: dynasty, 17 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: bide şimdi tomografimi ne öle bişe var.ondan istedi doktor.ama bn o kapalı şeyin içine giripte 30 dk onun içinde duramam.:(yaa çok kötü bi durm yaa.ama nie böle tomografi istio ki canım çok skıldı yaa:( öncelikle geçmiş olsun. ayrıca tomogrofi den korkmana gerek yok. bnde girdim basit bişi. zatn herhangi bi acı da hissetmiosun ki tomogrofide.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oh yaa bitti sonunda.ama bu tomografi çok garip bişe böle.kafana fln maske gibi bişe takıolar.off bu arada o snüzit diil migrenmiş.yaa napcm yaa migren çok pis bişe.snüzitten daha beter valla:([signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hala gebermedin mi ya... :D:D fdjkfdjslfds[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 18 Kasım 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kes kes kes![signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 terbiyesiz...[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 erkuuuuttt yeterrr![signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 adimi nerden biliosun ya manyak misin nesin kimsin sole[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar