KuweT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1. KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim. Yandı itemler, ciğerim yandı, Gözümden akan yaş değil kandı, İtem deyip geçme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim 2.Manga&name:) - Bitti NP Birkez gelmişsin bu saçma KO ya Spaykları unutmak çok zor inan bana Sevdiğim buffer bile artık debuff atıyor girdiğim savaşlar DC vermeye başlıyor Bir LVL atlıyorum mutlu gibiyim sanki Geride CZ bıraktım birde Priest Lunarmı DArk lunarmı inan anlamıyorum Abyss beni içine çekiyor kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi birde pm geliyor dier Düşman clanlar birer birer zırvalanıyor iyice dağıtmak için biraz daha kasıyorum sonra oturmuş mal gibi millete minor basıyorum Gidiyorum buralardan dönüyorum Bowldan Ahaaaa el moraddddlar bitti np!! Koşuyorum bakmadan, Varıyorum Towna Buff pls Ac plss, Bitti NP 3.(pek güsel deil amaa) Shard'ı inventory'e çektim Troll King Kestim Shard'ı inventory'e çektim Upgrade yapmak istedim ama tırstım Shard'ı inventory'e çektim Dupe yapmak istedim Gm'den ban yedim Czde dolaşırken İnsanları keserken Unutmuşum canıma bakmayı derken "BUFF" , "SWIFTTTT" diye bağırırken Arkamda belirdi bir insan Command'dan town çekecekken Korkudan kaydı elim Shard'ı inventory'e çektim 4.(ben humanım):D Hummanlar ezik gönlümce nerde humman görsem çakarım sd 600 600 vururum sererim yere nerde eski günler nerde np hummanlar ezik oldu gönlümce cz de dolaşırken gözüme çarpar bir mage çok ezik benden kaçıyo zekice ama çaktımmı scream ı apışıp kalır olduu yere hummanlar ezik oldu gönlümce Beramus oldu duperamus Gm uyuma kaçıyo +8 shard ve +8 lupus hemen banla kaçıyor bak tutunuz Nerde eski humman nerde eski beramus 5.KO oynuyorum herzamanki gibi Deru kesiyorum eslant ahalisi Seking açıyorum alan yok Sinir oluyırum tınlayan yok Town çektim kimse almayınca Çeker çekmez bi party teklifi OK dedim herzamanki gibi Hepde harpy partysi Ancak voker deilim Başkası toplıyo derim İşi yine ertelerim Oh bea derim gelsin ex. ler Adamlar gider harpy spot 2 ye Bizimkiler derler hadi çabuk vokele Bende çaktırmadan mana basarım Mana bitti der c'ye basarım Adamlar atınca party'den Town çekerim herzamanki gibi h'den Bi party daha geldi Olamaz budamı harpy party si Voke olsam bu kadar boş spot olmaz Atack olsam deru partysi bulunmaz Hele bi güçlendimmi Lamia keserim, Ash knıght yi ezerim[signature][hline]#### HATA OLUŞTU #### Mesajını Okuduğun Şahsiyet Harbi Karizma (kfdrlr)
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bENDEN ÇALMIIŞŞŞŞŞ[signature][hline]
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mıyy kaç tane oldu ya sayısını unuttuk kaç ay önce vardı bu yazı[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yeter artık biri dur desin...[signature][hline]S : Olympia - Karus N : xxxxxx L : xxxxxx C : --- P : 1xx
KuweT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Penguen, 18 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: bENDEN ÇALMIIŞŞŞŞŞ başka bi forumdan cormustum aylar önce aklıma koymak geldi napiim:P[signature][hline]#### HATA OLUŞTU #### Mesajını Okuduğun Şahsiyet Harbi Karizma (kfdrlr)
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Penguen, 18 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: bENDEN ÇALMIIŞŞŞŞŞ ilginç ama güzel.
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yeter be kardeşim aşık mısınız sarhoş musunuz her halta şiir mi yazılır. ko ya şiir ne demek? herkes şair olmuş ... kalgeldi ,öegh fln oldum yani[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
KuweT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: HasMez, 18 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki: yeter be kardeşim aşık mısınız sarhoş musunuz her halta şiir mi yazılır. ko ya şiir ne demek? herkes şair olmuş ... kalgeldi ,öegh fln oldum yani beğenmediysen yorum yapma !! zorla yorum yapıcaksınız die bi kural da yok bi zorlama da yok !!
Milo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu şiirler bu forumdan cıktı zaten.. :P[signature][hline]K.Mltn
KuweT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Milo, 18 Kasım 2005 17:17 tarihinde demiş ki: bu şiirler bu forumdan cıktı zaten.. :P yapma ya utandım bak şimdi :P
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: KuweT, 18 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: beğenmediysen yorum yapma !! zorla yorum yapıcaksınız die bi kural da yok bi zorlama da yok !! sadece begendigimiz şeylere mi yorum yapıcaz? ozmn ona yorum diil övgü denir övgü.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Öne çıkan mesajlar