Zopik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [code=php] # -------------------------------------------------------- # # Table structure for table 'nuke_cpg_pictures' # CREATE TABLE nuke_cpg_pictures ( pid int(11) NOT NULL auto_increment, aid int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, filepath varchar(255) NOT NULL, filename varchar(255) NOT NULL, filesize int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, total_filesize int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, pwidth smallint(6) DEFAULT '0' NOT NULL, pheight smallint(6) DEFAULT '0' NOT NULL, hits int(10) DEFAULT '0' NOT NULL, mtime timestamp(14), ctime int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, owner_id int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, owner_name varchar(40) NOT NULL, pic_rating int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, votes int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, title varchar(255) NOT NULL, caption text NOT NULL, keywords varchar(255) NOT NULL, approved enum('YES','NO') DEFAULT 'NO' NOT NULL, user1 varchar(255) NOT NULL, user2 varchar(255) NOT NULL, user3 varchar(255) NOT NULL, user4 varchar(255) NOT NULL, url_prefix tinyint(4) DEFAULT '0' NOT NULL, randpos int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, pic_raw_ip tinytext, pic_hdr_ip tinytext, PRIMARY KEY (pid), KEY pic_hits (hits), KEY pic_rate (pic_rating), KEY aid_approved (aid, approved), KEY randpos (randpos), KEY pic_aid (aid), KEY search (title, caption, keywords, filename) ); # # Dumping data for table 'nuke_cpg_pictures' # [/code] için ERROR 1170 (42000) at line 112: BLOB/TEXT column 'caption' used in key specifica tion without a key length diyor. caption'ı varchar(255) yaptım sırf yüklensin, sonradan düzelteyim diye ama nafile. bu seferde başka hatalar veriyor. birde bu hatayı bir table'da daha veriyor. nasıl restore edicem ben bunu? müşteri oycak valla.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar