Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KnightCash

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar hayırlısı ile gold pre. açtım sonra aldım buff scroll felam unutmuşum inv. fullenmiş 2 tane dex scr. aldım cs düştü ama inv. de yok inn dede yok acaba gelir mi ve nasıl ?[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:61(Shadow Vain)
Np:85k+(wallam paso artıyo :D )
Clan: Junky
Mesaj tarihi:
inventory fullken bosstan cs düştü ama alamadın? dogru mu anladım?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
biz biz alamadık be Bende Q harfinin Yanında P yok yahu..

Inn hostess e tıklıorum oradada power up store yok

Geçmiş olsun ark a da öyle olmuştu ama sonuç sıfır.[signature][hline]SeLcuKaCaR
diez
lvl 57 (midembulanıyor)
rogue
Mesaj tarihi:
ya adam gibi soruma cevap verin yada cvp yazmayın konu boss drop değil benim kaçırdıklarımı saymayalım[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
sorun zaten anlaşılmayan şey. anlasak cevap vericez. 2 tane dex scroll aldım cs düştü gelir mi diyosun. ne demek bu? gelmeyen şey hangisi? bide cevap verin yada vermeyin gibi artistliklere girmene gerek yok tebiyesizlik boyutuna taşırma olayı.

[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 18 Kasım 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zzzzz allahım pardon kc olacaktı yani =Knight Cash[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
KC aldin ve KC ile alisveris yaptin ama inv ve inn full oldugu icin alamadin ? bu mu sorun ? costumer support cozebilir basit bir sorun ama ilgilenirlerse tabi ... oyunda ilen bw ile konusmaya calis[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
sanmiyorum re-log cözmez ... bence direk biff yada bw ile konusmaya calis en azindan islemi hizlandirirlar .customer supporttan yazacagin mailin yaniti cok uzun süre sonra gelebilir :s ...[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
  • Yeni Oluştur...