iamLight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 arkadaşlar hayırlısı ile gold pre. açtım sonra aldım buff scroll felam unutmuşum inv. fullenmiş 2 tane dex scr. aldım cs düştü ama inv. de yok inn dede yok acaba gelir mi ve nasıl ?[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k+(wallam paso artıyo :D ) Clan: Junky
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 inventory fullken bosstan cs düştü ama alamadın? dogru mu anladım?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Theoman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 biz biz alamadık be Bende Q harfinin Yanında P yok yahu.. Inn hostess e tıklıorum oradada power up store yok Geçmiş olsun ark a da öyle olmuştu ama sonuç sıfır.[signature][hline]SeLcuKaCaR diez lvl 57 (midembulanıyor) rogue
iamLight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya adam gibi soruma cevap verin yada cvp yazmayın konu boss drop değil benim kaçırdıklarımı saymayalım[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k+(wallam paso artıyo :D ) Clan: Junky
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sorun zaten anlaşılmayan şey. anlasak cevap vericez. 2 tane dex scroll aldım cs düştü gelir mi diyosun. ne demek bu? gelmeyen şey hangisi? bide cevap verin yada vermeyin gibi artistliklere girmene gerek yok tebiyesizlik boyutuna taşırma olayı. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 18 Kasım 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Theoman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sonuç sıfır geri gelmicek işte unut onu unut[signature][hline]SeLcuKaCaR diez lvl 57 (midembulanıyor) rogue
iamLight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zzzzz allahım pardon kc olacaktı yani =Knight Cash[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k+(wallam paso artıyo :D ) Clan: Junky
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 KC aldin ve KC ile alisveris yaptin ama inv ve inn full oldugu icin alamadin ? bu mu sorun ? costumer support cozebilir basit bir sorun ama ilgilenirlerse tabi ... oyunda ilen bw ile konusmaya calis[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
iamLight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet sorun o re-log olsam ?[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k+(wallam paso artıyo :D ) Clan: Junky
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sanmiyorum re-log cözmez ... bence direk biff yada bw ile konusmaya calis en azindan islemi hizlandirirlar .customer supporttan yazacagin mailin yaniti cok uzun süre sonra gelebilir :s ...[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 imzamdaki konuya tıkla bi belki yardımcı olurlar :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK
Öne çıkan mesajlar