Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaşlar bu topici 1.5 ay fln önce burial açmıştı şimdi ben güncelleyim dedim Çekerim otumu inerim cz ye, Atarım görünmezlik yatarım pusuya gelene dürterim çakımı, Sinim ben, Kaçarım minor basarım, Townda yakaladığıma spike çakarım..... Acid yedim bağrım yanıyor ,aşığım kalbim kanıyor.... Nereye gülüm söyle nereye canın istese hazırdım vermeye cz ye pk ya npleri,bir ara bir sor gittiğin karuslardan........ Yalnızım ,öyle zor ki yalnız kalmak bi partim bile yok biliormusun Yar yar vurma beni castle lara zor zor vaz geçerim dc olmam senden....... Zor zor dc olmak senden yeter ki sen iste dökeyim yoluna tüm nplerimi, keserim rt tross atarım light feet olurum dc ama zor disband etmek senin partini..... Atarım novamı yakarım canını vurma spike ı giyerim dagger taliamı ben seni disband ettim ,sense np verdin ah sevgilim ah çok yalnızım cz de...... Yar yar bir ara bir pm at hep ararım seni gözüm seekingde,lütfen tp le beni asga tepelerine.... Sevgili arkadaşım Erdinç in yoğun isteği üzerine Eğlence amaçlıdır her nekadar lamerlik hatsafhada olsa bile[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 BİR ESLANT MACERASI BİR HARPYDEN İTİRAFLAR Ben ve annem hep eslantta babamların yanında doğarız ( falcon ) ama hep bizi bir hayvan çağırır takılırız peşine annemle(raven) bizi eslantı gezdirir arkadşlarım la dolaşırız biraz sonra sıkılırz adamı dövmeye başlarız adam bizi evvimize doğru götürmeye başlar adamı arkadan biri üfler adam ölmez neyse babamın yanınndan geçriz ve sonra adam kaybolur LURE BAŞLAR ANNNEEEE ANNEEEEEEEEE BUZU KAFAMA YEDİM KURTAR(raven oğluna doğru yaklaşırken) ahhhhhhhhhhhhh ANNE KAFAMA KIRMIZI Bİ TOP GELDİİİİ KURTARRRRRRRR (raven can çekirşirken) ANAAAAA BÖĞRÜM YANAR YETİŞ (ANASI ÖLMÜŞTÜR) ANA SOYUMUZ TÜKENİYORRRR HARPY BİRDEN HARPY QUEEN OLUR VE LURE Yİ DAĞITIR DAHA SONRA NOOLDUMU DERSİNİZ O DA ÖLDÜ[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 neden[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam...
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Şu dağlarda orc ollsayydım olsaydım... Golemde yatmış ollsayydımm olsaydım... Arar bulur muydunnn benii beennii... 30 taş rezzer olllsayydın olsaydınn... Uzun ince bir archer'ım... Kasıyorum gündüz gece... Şu aralar Asga'dayım... Kasıyorum gündüz gece... Eslanta girdiğim anda... Yatmıştım aynı zamanda... İki dittirik lard orc'la... Kasıyorum gündüz gece... Düşünülürse derince.... Dupe yapılır bilince... Partylere giremeyince... Kasıyorum gündüz gece... Şaşar knightcı iş bu hale... Hack yapanın yüzü güle.. Manga&Aware3 - Bitti NP Birkez gelmişsin bu saçma KO ya Spaykları unutmak çok zor inan bana Sevdiğim buffer bile artık debuff atıyor girdiğim savaşlar DC vermeye başlıyor Bir LVL atlıyorum mutlu gibiyim sanki Geride CZ bıraktım birde Priest Lunarmı DArk lunarmı inan anlamıyorum Abyss beni içine çekiyor kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi birde pm geliyor dier Düşman clanlar birer birer zırvalanıyor iyice dağıtmak için biraz daha kasıyorum sonra oturmuş mal gibi millete minor basıyorum Gidiyorum buralardan dönüyorum Bowldan Ahaaaa el moraddddlar bitti np!! Koşuyorum bakmadan, Varıyorum Towna Buff pls Ac plss, Bitti NP[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ne kadar oldu bu ko ya başlayalın söyle ne olacaksın 60 olunca diye sorulan sorular tarih oldu ama senin inn hostesin hala dolu işte benim işte senin işte onun diye paylaşıyosun exp leri 3 kuruşluk partynle ne ? odamı ks yaptı sana ? eee? kutular kimde ? Bak sen ne yazık ki klasik bir magesin dostum ne yaparsan yap boşsun tamam 60 olmuşsun , ama yetmez, sadece bununla bu oyun bitmez alacaksın itemları olacaksın master brethde ona göre gideceksin cz ye kasacaksın np ama önce bir party bulacaksıııınn +++++++++++++<<<<<<<<<< diyerek bağıracaksın vermeyince delireceksiiiin kimseleeeeer vermeyeeceeek şimdi buff swift aldım diye birden kendini bowlamı atacaksın , hadi be bırak rioteye atross a ks yapmayı herkes gibi pk yap yaşa hayatını solo kesemiyosan bile ks yap , ne yap ama kap npleri çünkü bunlar para ediyor baksana samma bile yalan olmuş bowl da kavrulmuş , herkes coşmuş friend list e eklediğin bile arkadandan vurmuş tüm bunları bilerek yaşa ve sakın ama sakın np leri tüketeyim deme bir gün gelecek solo pk yapacaksın cz de ama o zamana kadar ks yapacaksın cz de 411 e Ghostface e bir party bulacaksııııın +++++++++++++<<<<<<<<<< diyerek bağıracaksın vermeyince delireceksiiiin kimseleeeeer vermeyeeceeek birdeen banlanacaksın soracaksın adminee nedeeeen banladın beni neden admin abi neden sonraa bakacasın göreceksin çaren yok baştaaan açacaksın paper flame mageeeee[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 BENİM GÖNLÜM SARHOŞTUR ESLANTIN ALTINDAAA RAVENLER BİR HOŞLTURRRR FALCONLARIN YANINDDAAAAAAA YANMAM GÖNLÜM YANSADA GOLEMLER BENİ ALSADAAAA GİYSİLERİM YANSADA İNN HOSTESİN YANINDAAAAAAA MAVİ NURDAN BİR IRMAK APOS TABİR SALINCAKKK BİR DE 2 MİZ KALSAK DERVİSHLERİN YANIDAAAAAA NE KEDER NE YAS OLURRR URUK TRONLARIN YANIDAAAAA OPALLLER SAFİR OLURRR ESLANTIN YOLARINDA[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Rafet EL MORAD - Yüreğimle kasıyorum Yalan Bufferim, İnanma inn'lere Kapılıp Eziqlere,Bana sitem etme Hiçmi hissedmedin ahh, bendeki Screamı Ben sadece sana, bir sana kastıımmm!! inan healerim, bir ben keserim CZ acısı, inventoryde saklı Kestiğim karuslar, yüzümde yazılı Ben sadece sana, bir sana kastımmmm!! kesiyorum deli gibi ölümüne kasıyorum lvlleri bile bile kestiğim karusların yüzünden vicdan azabııı çekiyoruuuumm!! Yalan debufferim, inanma civcivlere Delos savurdu, beni yerden yere Kastığım np ler, dağıldı birer birer ben sadece canım, bir sana kastım Koşuyorum deli gibi ölümüne Screamı çakıyorum bile bile Onume gelen karuslardan npleri Topluyorummm!! Aman ulan gmler kaçıncı dc oldu bu lag içimi yaktı kin oldu ya beni kastır, ya beni öldür bu acc. artık acıyla doldu OOOOoooooOOooo Gönül Lunarlar içinde Oldu "Aware" Kastı yare yare Yollarda Hell fire misali illahi Yanıyoruuuuuuuuuuuummm!! aman ulan gmler dıt dıt dıt dıt bi dc daha olsa dıt dıt[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Amanın da amanın kim gelmiş Gelen ünlü dark mareymiş sleep ı daha yeni yemiş belli gezmiş görmüş uniq item vermiş ********************** Tok evin aç kedisi fire blast delisi Ben seni uyutamam Bulunur bir debuffer laga takılır biri Ben seni uyutamam ********************* İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma koş hadi eslant`a Buralarda paslanma ********************* Hiç bana bakma olmaz dark mareee Sen kendini uyut Hiç bana bakma olmaz dark mareee Başkasına git sulan ************************ E hadi canım hadi uyutasana Dark mare işte cıss yapıyor adamı İyi kötü koyar falla Buralarda fazla durmaaaa ************************ Sen beni uyuttuguna inandırma Sen önce kendini inandır Ben uyutan biri değilim ki Zaten uyuyorsun yıllardır[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 GÜL NOVA Sen atınca cz inler gül novacı Karuslar seni söler seni çağırır gül novacı ************************** Sen gelince pıan a coşar gül novam Raıba hep seni çağlar seni dinler kalluga *************************** Güz novalarıyla bir gün cz göçtü Karus kalmadıııı gül nova ************************ Bizim cz sensiz bizim pıana sensiz Olamadı gül novam ************************** Stafın da son bir kıvılcım gül novam Hala o lupusla seni beklerim raıbada ****************** Gözlerinde son bir nova gül nova Hala cz seni bekler seni çağırır güll novaaaa[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sonunda bitti... Dipnot:*!Hepsi Buriale ayit değildir.*[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
independent Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yakında Knight online dan yeni halk ozanları cıkıcak buna eminim hatta milli eğitim bakanlığıda onaylayıp cocuklara ders olarak verilicek :D sdfsadf[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 36xxx Job: Paper Mage
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ya çok komik yeniden buriale teşekkür ediyorum ...[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Afrodisiac, 28 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Yakında Knight online dan yeni halk ozanları cıkıcak buna eminim hatta milli eğitim bakanlığıda onaylayıp cocuklara ders olarak verilicek :D sdfsadf daha varda elim yoruldu birasdan yaarım[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Asıl eğlence burda Ty Burial[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bişeyi güncellemek istersen o topiğin altına "up" yazıyorsun ;)
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Buzi, 28 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: bişeyi güncellemek istersen o topiğin altına "up" yazıyorsun ;) Eyvah bunu bilmiyodum işte ::(( Bu topici silme gibi bi yetkisi olan varsa silsin ona up yazalım o zaman Ty Buzi...[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yok gene emek vermişsin,toplamışsın falan.Güzel olmuş yani.
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 saolda kimse yorum yapmıyo :([signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem..
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Naughty, 28 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Sonunda bitti... Dipnot:*!Hepsi Buriale ayit değildir.* said: BuRiAL_TR, 03 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Çekerim otumu inerim cz ye, Atarım görünmezlik yatarım pusuya gelene dürterim çakımı, Sinim ben, Kaçarım minor basarım, Townda yakaladığıma spike çakarım..... Acid yedim bağrım yanıyor ,aşığım kalbim kanıyor.... Nereye gülüm söyle nereye canın istese hazırdım vermeye cz ye pk ya npleri,bir ara bir sor gittiğin karuslardan........ Yalnızım ,öyle zor ki yalnız kalmak bi partim bile yok biliormusun Yar yar vurma beni castle lara zor zor vaz geçerim dc olmam senden....... Zor zor dc olmak senden yeter ki sen iste dökeyim yoluna tüm nplerimi, keserim rt tross atarım light feet olurum dc ama zor disband etmek senin partini..... Atarım novamı yakarım canını vurma spike ı giyerim dagger taliamı ben seni disband ettim ,sense np verdin ah sevgilim ah çok yalnızım cz de...... Yar yar bir ara bir pm at hep ararım seni gözüm seekingde,lütfen tp le beni asga tepelerine.... Sevgili arkadaşım Erdinç in yoğun isteği üzerine :D:D:D:D:D Eğlence amaçlıdır her nekadar lamerlik hatsafhada olsa bile :D:D:D:D:D:D:D Sadece burası bana ait yani hala en iyi olanı :-P[signature][hline]Why can't you just forgive me?
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Buzi, 03 Eylül 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 03 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Çekerim otumu inerim cz ye, Bende oynarken bu kadar tribe giren tipler kim diyodum :D Denemeli. Hakkaten denemek lazım ( adaş :-P ) Bildiğim birisi var npclerle konuştu czde neler yapar Allah bilir :D:D:D[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 npc ile konustu ha hauhau guzel guzel :lol:
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 up up up[signature][hline]AreYouGay
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 asfafa kop kop:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 up up up[signature][hline]AreYouGay
Öne çıkan mesajlar