Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

notebookumdan ses çıkmıyor =(

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

Bana da olmuştu ama benimki tam bi mallıktı.. Dediklerine göre ses kartı genelde bozulmayan bi şeymiş, ben yine de sürücüleri tekrar yükledim, her türlü ayarlari kontrol ettim, bin tane foruma girdim ama asil mesele ses düğmesini açma yerine kapama tarafına çeviriyormuşum.. Serviste bana 15dak güldü adamlar, ne olur ne olmaz ses düğmesini kontrol et gitmeden :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba satalite A55 marka bir laptopla şuan bende aynı sorunu yaşıyorum. Format atılmış makineye o günden beri ses mes yok. Şimdi ses kartını yükleyeyim dedim ses kartı yok. Sistemden ses kartının ne olduğuna bakayım dedim girdim ses kartını bırakın sistemde hiçbirşey yok. Bomboş yani.
Sistesine gittim toshibanın orada bişiler bulurum diye ama oradada A55 ile ilgili sadece 1 tane pil tanıtımı var. Anlayacağınız laptopun adı var kendisi yok gibi bişi. Destek cd si yok diye formatlamaya korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...