Antares-scorpio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Etrafta hiç Ninth Edition, Ravnica, Saviors Booster'ı bulamıyorum. Kadıköy taraflarında bulabileceğim bir yer var mı? Bir de Türkiye'de hiç resmi Legacy turnuvası yapıldı mı diye soracaktım? Ve şu aralar yapılması düşünülüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbunya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok olsa idi zaten biz kaldırmış olurduk. gerekli şeyler de taşınıyo magic in köküne kibrit suyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kredi karti sorunun yoksa MTG online a geç direk...[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 perla da vardı 4 tane ama bitirdim[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar