Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün güzel

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Sabah kalktım okula gidecek taakatim olmadığını hissettim ama evde anne falan var gitmek zorundayız tabi çıktım evden bindim minibüse. Ondan sonracuuma minibüste yol alıyorum yanımdaki otobüste cızbız köfte ve kaşarlı sucuklu ruffleslar vardı onlara ağzım sulana sulana bi bakıyodumki telefon çaldı açtım. Adam diyo niye bakıosun sucuklara köftelere. Arkadaş meğer otobüsteymiş. İlerde indi bindi benim minibüseeee.

Leventte indik metroya bindik osmanbeye gittik onun itü de uğraması gereken biri vardı ona gitti çıktııı sonra taksime gittik. Adamın barı var bitane onu gösterdi böle arkadaşlar falan vardı. Güzel bar hoş bar sizde gidiniz reklamda yapiyim :

Yeni melek gösteri merkezi yanı Vosvos cafe bar
tamam reklamda yaptım

sonra çıktık adam arkadaşlarıyla bahçeşehire gitti. Ben napiim napiim saate baktım 3.30. Kız arkadaşımı aradım okulun çıkışına giderken taksiye bindim taksiye benimle birlikte bi adamda binmek istedi. Sonra adamın gay olduğunu farkettim. Ağzı açık bi şekilde "süpersiaaaaan" deyip ismini söyliyince nooluo lan oldum. Bakışlarımdan sezmiş olcakki adam 100 metre sonra indi taksiden.

Sonra ben gittim okulun çıkışına kız arkadaşım geldi bide mezun olduğum okul benim orası. 2-3 eski arkadaşda geldi. Yanda bi cafe-bara girdik muhabbet falan iyiydi baya. Sonra çıktık kız arkadaşımı babasının ofisine bırakiim derken aklıma babasıyla tanışmak geldi. Adam arabayla geçerken gördü beni böle şaşırdı hiç beni beklemiyodu. Suratıma bakıp "murat murat? murat o_0 muratsın sen" ifadeleri yaptı. İşte pederlede tanıştık konuştuk falan filan gitti bunlar. Sonra mesaj geldi kız arkadaşımdan peder beni çok sevmiş bi ara ofisine çağırdı konuşurmuşuz v.b. ( ve benzeri ) Eve gittim call of duty 2 multiplayer oynadım ben bi map de 30-40 frag yaparken bi adamın 130 a vardıını gördüm sinirim bozuldu çıktım şimdide boşum. Birazdan uykum gelir yatarım

öyle yani[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...