Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sabah kalktım okula gidecek taakatim olmadığını hissettim ama evde anne falan var gitmek zorundayız tabi çıktım evden bindim minibüse. Ondan sonracuuma minibüste yol alıyorum yanımdaki otobüste cızbız köfte ve kaşarlı sucuklu ruffleslar vardı onlara ağzım sulana sulana bi bakıyodumki telefon çaldı açtım. Adam diyo niye bakıosun sucuklara köftelere. Arkadaş meğer otobüsteymiş. İlerde indi bindi benim minibüseeee. Leventte indik metroya bindik osmanbeye gittik onun itü de uğraması gereken biri vardı ona gitti çıktııı sonra taksime gittik. Adamın barı var bitane onu gösterdi böle arkadaşlar falan vardı. Güzel bar hoş bar sizde gidiniz reklamda yapiyim : Yeni melek gösteri merkezi yanı Vosvos cafe bar tamam reklamda yaptım sonra çıktık adam arkadaşlarıyla bahçeşehire gitti. Ben napiim napiim saate baktım 3.30. Kız arkadaşımı aradım okulun çıkışına giderken taksiye bindim taksiye benimle birlikte bi adamda binmek istedi. Sonra adamın gay olduğunu farkettim. Ağzı açık bi şekilde "süpersiaaaaan" deyip ismini söyliyince nooluo lan oldum. Bakışlarımdan sezmiş olcakki adam 100 metre sonra indi taksiden. Sonra ben gittim okulun çıkışına kız arkadaşım geldi bide mezun olduğum okul benim orası. 2-3 eski arkadaşda geldi. Yanda bi cafe-bara girdik muhabbet falan iyiydi baya. Sonra çıktık kız arkadaşımı babasının ofisine bırakiim derken aklıma babasıyla tanışmak geldi. Adam arabayla geçerken gördü beni böle şaşırdı hiç beni beklemiyodu. Suratıma bakıp "murat murat? murat o_0 muratsın sen" ifadeleri yaptı. İşte pederlede tanıştık konuştuk falan filan gitti bunlar. Sonra mesaj geldi kız arkadaşımdan peder beni çok sevmiş bi ara ofisine çağırdı konuşurmuşuz v.b. ( ve benzeri ) Eve gittim call of duty 2 multiplayer oynadım ben bi map de 30-40 frag yaparken bi adamın 130 a vardıını gördüm sinirim bozuldu çıktım şimdide boşum. Birazdan uykum gelir yatarım öyle yani[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hayat sevince güzel :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Günlük vardı ya[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya herkes bi şekilde mutlu olabiliyo! ben niye olamıyorum yaa![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yaşamasını bilmiyorsun[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hayırlı olsun ya mutlluluk kadar güzel bişey varmı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Nesi mutlu bi günki şimdi bunun öle bi gün işte ama okula gitmeyipde bunları yaşıyınca tadı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sonuçta mutlu olmuşsun olayların ne olduğu değil mutlu olduğun önemli değil mi ?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben de teqiula boom boom yapcam bugun gitmedim okula[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Okula gitmeyip içki içeni de ilk defa duyuyorum. İçme güzel olmaz sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 8ol -kim okula gitmiyo ki okula gitmeyipte içki içen kişinin sağlığı hiç iyi olmaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 asosyal değilim ama uyku düzenim wow yüzünden bozuldu bu haftasonu takır takır battleground kasıp pvp yapıyorum rüyamda görür oldum artık charge+hamstring+heroic strike+execute ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 güzel bir gün :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Güzel gün, vizeler de var ni güzel..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Greeny, 17 Kasım 2005 03:13 tarihinde demiş ki: Yaşamasını bilmiyorsun haklı olabilirsin![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar