Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.M nin RTK cafeyle ilgili notice si

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce bir notice geçti söz konusu cafe Ankaradaki RTK cafe ve çogu düpe vs olaylarının kaynagı olarak söylenip duruyodu (ben bilmioyrum görmedim sadece söylenti:)

server Xigenon cafede oynayan çocuklardan birinin pc den s.s aldırdım ..yorum sizin

[spo1=RTK cafe][/spo][signature][hline]Ne KaDar BilirSen Bil ,Anlatabildigin Karşındakinin Anlayabildigi Kadardır(Mevlanadan)
Mesaj tarihi:
haksızlık.. ben bunun böyle olmadıgını bilip oraya gitsem knighta girsem ne olacak.

al işte beni genelleme yapıyosunuz die sucluyosunuz. türk gm işte.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Mesaj tarihi:
son aldıgım bilgilere göre benzer bir çalışma Beramus ta da varmış[signature][hline]Ne KaDar BilirSen Bil ,Anlatabildigin Karşındakinin Anlayabildigi Kadardır(Mevlanadan)
Mesaj tarihi:
ya orda ki söylem senin gibi bir anlık orda oynayan biri için geçerli degil orda belirli bir kesim bir grup var hedef onlar merak etme araştırmadan tum cafeden oynanları banlamazlar[signature][hline]Ne KaDar BilirSen Bil ,Anlatabildigin Karşındakinin Anlayabildigi Kadardır(Mevlanadan)
Mesaj tarihi:
iide IP no'dan mı bilcek nerden bilcek o adamları banlıcak...
ve veeee haksız bişey söleyem mesala atıyorum benim ev RTK cafenin karşısında oraya gidiyorum mecbur ama dupe,macro,ks hiç bişeye karışmıyorum..peki beni banlarsa haksızca deilmi??

Saçma sapan bişey bu^^...ve aptalca bence...[signature][hline]Elemental Gral
Mesaj tarihi:
ya ben olayı tam bilmiyorum vede dogru yanlış diye yorum yapmadım bekleyip görecegiz

[signature][hline]Ne KaDar BilirSen Bil ,Anlatabildigin Karşındakinin Anlayabildigi Kadardır(Mevlanadan)
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3R0Th, 17 Kasım 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
ve veeee haksız bişey söleyem mesala atıyorum benim ev RTK cafenin karşısında oraya gidiyorum mecbur ama dupe,macro,ks hiç bişeye karışmıyorum..peki beni banlarsa haksızca deilmi??

Saçma sapan bişey bu^^...ve aptalca bence...

IP nolarını da bilir,o adamları da..Sonuçta o cafe den uzun zamandır oynayanlar var ve çoğu vukuatlı.MEsela GM ye kendini kız gibi tanıtıp dilediği itemlara ulaşmaları gibi.Bu eski hikayeyi bilen bilir,kaynağıda orasıdır.Yani denildiği gibi banlanacak olanlar belli.Ve bu kadar masum düşünmeyin,o cafeye giden bir kişinin "hayır ben asla dupe yapmam,nayır nolamaz" diyip çok namuslu oynadığını düşünmek biraz hayal kurmak bence.
Şuan bile deli dupe yapıolar,+2 +3 item takıolar biz ise sq,hq,talos peşinde koşuyoruz.
Pff.......
Mesaj tarihi:
yaa ben biişey dumuştuum gm in biri ankaralıymış nevşehirde üni okuyormuş ne belli onunda o cafeden olmadığı :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben
Nation : Karus / Karus
LeveL : 6x / 5x
Clan : ReactioN / ReactioN
Server : Ares / Ares
Class : Elemental Lord / Hunter
Np :37k / 1k :D
CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM
Mesaj tarihi:
said:
Buyse, 17 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
al işte beni genelleme yapıyosunuz die sucluyosunuz. türk gm işte.

sen bir millet hakkında genelleme yapıyorsun. bak şimdide 1 kafeyle 1 ulusu aynı kefeye koydun.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
said:
sinned, 17 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
said:
KoRn3R0Th, 17 Kasım 2005 19:44 tarihinde demiş ki:

Saçma sapan bişey bu^^...ve aptalca bence...

IP nolarını da bilir,o adamları da..Sonuçta o cafe den uzun zamandır oynayanlar var ve çoğu vukuatlı.MEsela GM ye kendini kız gibi tanıtıp dilediği itemlara ulaşmaları gibi.Bu eski hikayeyi bilen bilir,kaynağıda orasıdır.Yani denildiği gibi banlanacak olanlar belli.Ve bu kadar masum düşünmeyin,o cafeye giden bir kişinin "hayır ben asla dupe yapmam,nayır nolamaz" diyip çok namuslu oynadığını düşünmek biraz hayal kurmak bence.
Şuan bile deli dupe yapıolar,+2 +3 item takıolar biz ise sq,hq,talos peşinde koşuyoruz.
Pff.......

banlasa nolcak 1ay sonra opened yine yapcaklar dupe yine.... daha önceleri dediğim gibi kardeşim dediğin lafı yemem sitede 999gün ban diyosan banlıcaksın 999gün sonra açcaksın ama nolcak şimidi banlıcak 1 ay sonra açcak yine^^..Owned GM's....[signature][hline]Elemental Gral
Mesaj tarihi:
hasmez hiç bişiyide gözden kaçırmıyon hee:)

[signature][hline]Ne KaDar BilirSen Bil ,Anlatabildigin Karşındakinin Anlayabildigi Kadardır(Mevlanadan)
Mesaj tarihi:
o kafedekiler oyuncular, kafeyi idare eden kişi işletmeci bide çalışanlar var. ucu açık birşey degil. takip edilmiş ve o kafede dupe yapıldıgı belirlenmiş. bilinçli bir internet kullanıcısı hadi onu geçtim ko oyuncusu her kafede oynamaz. aynı şeyleri nebuladan ögrenmiştik. ayrıca kafenin sahibinin sorumlulugu altındadır kafede oluşan herşey. 3 kuruş fazla kazanıcak diye izin veriyorsa böyle bir durumda kullanıcılara da hesap vermek zorunda kalıcaktır. sonuç olarak türk olmakla alakalı birşey yok ortada. türklere yönelik bir olay olmadıgı içinde olayı türklüge getirmenin anlamı yok.

bildigim herşeyi uzun uzun açıklarım buyse zamanım bol , yeter ki önyargılı yaklaşma bazı şeylere.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
ewet az öncede Beramus un g.m si benzer bir notice geçti bilginize

[spo1=rtk2][/spo]

Mesaj tarihi:
Anaaa rtk kafede Ankarada biliyom ben yerini. Daha önce orada oynayan bi arkadaşı ziyarete gittiydim 24 saat orada takılır kendileri.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
dün geceki savasta g.m onlineyedi kısa bir sürede olsa bu konuyu sordum onun söyledigi acc lar yada charlar önce incelenecek o ip den girmiş butun acc lara sıkı bir denetimden geçirilip ondan sonra banlanacak dedi ..

• Yeni Oluştur...