Furina Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 merhaba.Ferentus hakkinda yazilanlara baktimda oyuna girerken verilen hatalardan bahsediyorsunuz.Bu oyunun su test ediliyor oldugunu biliyomusunuz bilmiyorum ama oyun beta 2-3 aylik test asamasinda oyuzden girerken veren lagtan olusan hatalar normal bence oyunun test asamasi bittikten sonra bu hatalari büyük bi ihtimalle engelleyeceklerdir.Oyunun sitesinde de bahsediyor yenilendikten sonra farkli class ve irklarin yapilacagi ama ferentus hakkindaki bazi forumlarda duydugum kadariyla oyun yanliz parali uyeler icin olacakmis.Bunu yazma amacim sadece bildiklerimi paylasmakti.Neyse herkeze iyi oyunlar...:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Keşke birde ilgili topic lerden birien yazsaydın. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 En yakın zamanlı buydu bundan sorayım. 1.Arkadaşlar oyunda wool bulamıyorum. 2.Upgrade için bir kağıt var fakat neyi upgrade edicem ve nasıl edicem çözemedim. 3.lvl15 oldum archerla,nerelere gitmeliyim,nerede party aramalıyım,solo ne yapmalıyım. yardımcı olanlara şincikten teşekkür ediyorumm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 upgrade etmen icin maden sehrine gidip copper alman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eheh saol:) bi zaman makinasi icat edip 5 ay önceye dönersek yaparim :p şaka bi yana saol,nereden buldun bu konuyu anlamadim gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar