tovucu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cypherda 5 dakakda bir dc oluyorum ve czde 2 3 kisiden baska kimse yok ve simdide oyuna girmio cyphera neden bu böyle digerleride aynı sorunu yasıyorlarmı?
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Farkındayım Bende deminden beri dc oLuOrum Dc oLdukçada paticik e bakıOrum ne var ne yok die. Şimdide Char Askıda kaLdı... Bir ara Girdim BenLe birlikte 1 warrior vardır Samma çıkmıştı ona dokunmadık Lobo mu ne var onu kestik ama bişi çıkmadı Sonra dc oLdum ben[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
bet0n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aynı sorun bende de var sürekli dc veriyor.
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Giren Haber VerSinde BOŞuna DenemeyeLim[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Öne çıkan mesajlar