C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bende bazı arkadaşlarım gibi aptallıkla kayt olurken dogum tarihimi sallamıstım:) bana bişe demeyin nereden bilebilirdimki :( adamlar cvp yazdı Please verify your account by replying to [email protected] with the last 4 digits of the credit card or the PayPal e-mail ID used to make purchases, Favorite Movie and the e-mail address on the account. Once this information has been verified, your new password will be sent to the e-mail address on the account. Password information will not be provided unless all of these items are verified. New passwords can only be 11 characters long sanki siteden bunu onlar yazmamıs igbime geldi çünkü sitede 100 kere credi card numaramı yazdım yeni şifremi yazdım her seferinde başka bişe dediler simdide böyle diyor sizce bunlar gerçekmi :S?
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aynısı banada geldi o.O[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage [Satıldı] _TikiTo_ [Playing]
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sence güveneymmi ? Seninki değişildimi o maillere sen yolladın mı ?
C33k Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vallahi ne yapacagımı sasirdim :( akıl verin bana :P
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hepsi gercek... zaten hacker olsa bile kredi kartinin son 4 hanesini ne yapacak ben 1 yol önce arkadasimin doum tarihini alirkende kredi kartinin son 4 hanesini istemislerdi bu yeni bi sey deil yani...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 np ;-)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Öne çıkan mesajlar