Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bu aralar klibi tvde gösterilmeye başladı. Şarkının mp3 ve videosunu www.hitindir.com dan indirebiliriniz. Ben beğendim doğrusu sizede tavsiye ederim... Bu vesileyle şunuda açıklayalım; Demir demirkan abimiz yeni bir projeye imza atarak Sertab erener ile birlikte album satışlarını durdurma kararı almışlar. Artık şarkılarını tek tek (sanırım 1 milyona) www.hitindir.com adresinden indiricekmişiz. hayırlı olsun diyelim :) bu arada www.demirdemirkan.com dan eski kliplerini ve albumlerinden bazı şarkıları indirebilirsiniz...[signature][hline]:0) ? [Bu mesaj Krusty tarafından 17 Kasım 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 albumdeki ve klipteki versiyonlar farklı.. albumdeki versiyon cok daha hoş[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Predator Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Klip berbat. O sistem hayatta işlemez yani düşünce güzelde olcak iş değil malesef kimse korsandan vazgeçmiycek yine
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aslında sistem mantıklı, mesela bir album alıyosun albumde sadece 1-2 şarkı adam gibi çıkıyor. en azından herkes hakettiğini kazanır böylece.[signature][hline]:0) ?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Eskişehir'de konseri vardı dün kız arkadaşım gitmek istiyodu ama gidemedi ben de bilgi alamadım nasıl oldugu konusunda konserin. Ama yeni şarkısının klibini izledim güzel olmuş.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu akşam bursa/resimli'de çıkacak. giden var mı? ben orada olacam :)
Öne çıkan mesajlar