Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Orta'nın biraz üzerinde olmalısın ama 310 puan olucağını pek sanmıyorum çünkü çok fazla kişiden duydum "320 yaptım" sözünü bu sene daha da yüksek olabilir 310 puandan sabancının burssuz puanı.. [Bu mesaj Vodan tarafından 30 July 2003 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Befounder, 30 July 2003 04:16 tarihinde demiş ki: bu arada hala kimse cevap vermedi. Orta dereceli bir ogrenci icin 310 puan yapmak kolay midir? bu ne bicim bi soru ya, calısacaksın canım arkadasım, calısmassan seneye bu zamanlar "me meee" diye melersin buralarda, "bi daha girecem napiyim?" diye [Bu mesaj Peradur tarafından 30 July 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 orta dereceli öğrencisine bağlı .. temeli sağlam olan adam dersanede dersleri dinleyerek dediin puanın çok üstünü de yapabilir ama daha önceden bilmesi gereken, en azından fikir sahibi olması gereken konularda "0" sa çalışması lasım :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 @Peradur: Biraz sert ve yargisiz infaz turunden bi cevap vermissin Peradur. Ben normalde yurt disinda bir yerlere girmek icin ugrasan biriyim, tum egitim sistemim (IB) bunun uzerine kurulu. Fakat son zamanlarda "yurt disi" benim midemi bulandirmaya basladi (son gelisen olaylar ile alakasi yok.) O yuzden ocak ayindan sonra elimden geldigince calisicam. Su anda ne turkiyedeki universiteler hakkinda nede OSS sistemi hakkinda en ufak bir fikrim yok. O yuzden sizden alabildigim kadar bilgi almaya calisiyorum. Biraz daha genis dusunmeye calisalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sabanci mdbf(burslu) nin taban puanları kaç? 1 hafta kaldı ve benim halen kafam çok karışık :([hline]_^o^_ karpuz, 21 haz. 2003' te: "bunun hakkında topic vardı şerefsizz!!! YAKALAYIN!" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ahah genis dusunmenin tanımını merak ettim dogrusu. her neyse ben biraz sert cıkmısım ama sonucta o ya da bu sekilde calısacaksın bir seyler basarabilmek icin, bu işin kolayı veya zoru yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 tabii ki de calisicam ama az zamanim olacak, o yuzden butun bu sorulari soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ben de $u an tercih aşamasındayım, tam Sabancı kesin derken bu akşam elinde paketle kargodan gelen eleman koydu geçti desem yalan olmaz. Boğaziçi'nden hayvani şeyler göndermişler tam insanın içindeki şeytanı uyandırıp "git oraya git oraya" dedirtecek türden, boğaz destekli, allanıp pullanıp gönderilmiş broşürler, cdler vs. Ama asıl tavsiye almam gerekenlerin dediğini hatırlıyorum da "sakın ha boun yazma, öğretim üyeleri gitti adı kaldı" vs. sanırım Sabancı'ya gidiyorum ben de :) Tek sorun yurt ücretleri, onur burslu kazanma ihtimalim çok yüksek ama yine de yurt ücreti ödemek zorundayım, insanın belini bükecek cinsten ücretler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yalnız okuyanlara sormak istediğim bir şey var. Elime geçen güncel bir istatistiğe göre toplam internet çıkışı 9.2 mbps, aynı anda bağlı olan ünite sayısı ise ortalama 1110. Tamam bunların hepsi dan dun download yapacak değil sürekli; yani 9.2 / 1000 gibi bir işlemle ortalama hızı bulmak tabii ki saçma ama pratik olarak iyi bir siteden download ederken ortalama kaç kb mümkün oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 muahaha millet download a gore universite seciyor hey yavrum tr nin hali :) olm ogretim uyelerine baksana sen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 tabiki sana laf atmadim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bogazici'nin adi var zaten dedigin gibi yurtdisinda da tutuluyor hala. Sabanci'nin ne oldugu daha belli degil iste yeni mezunlarini veriyor.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Infeqted merak etme o konuda yeterince araştırma yaptım ve sen zannediyor musun ki Bahçeşehir Üniversitesi veya Anadolu Üniversitesi'nin 100k/s download imkanı olsa onları tercih edeceğim? İstediğim ölçüye göre tercihimi yaparım, kaldı ki yaptım sayılır; sonrasında da istediğim her şeyi sorabilirim kuralar dahilinde, kim karışır? Sadece bana ters gelen, merak ettiğim bir şeyi sordum rahatsız arkadaşım, görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben de sabancı ve boun arasında kaldım. artık son günler, bir şey yapıcaz artık. sabancı yı seçme ihtimalim yüksek, çünkü bölüm konusunda da kararsızım[hline]_^o^_ karpuz, 21 haz. 2003' te: "bunun hakkında topic vardı şerefsizz!!! YAKALAYIN!" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 benim seneye icin tek hedefim sabanci. Yalniz aklimda bi soru kaldi, anladigim kadari ile Sabanci'ya basvururken belli bi puanla basvurmana gerek yok 2 sene sonra bolum seciyosan. En dusuk puanli bolumden bile girip eger yiyosa 2 sene sonra CS secebiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Marsec, 01 August 2003 11:09 tarihinde demiş ki: Infeqted merak etme o konuda yeterince araştırma yaptım ve sen zannediyor musun ki Bahçeşehir Üniversitesi veya Anadolu Üniversitesi'nin 100k/s download imkanı olsa onları tercih edeceğim? İstediğim ölçüye göre tercihimi yaparım, kaldı ki yaptım sayılır; sonrasında da istediğim her şeyi sorabilirim kuralar dahilinde, kim karışır? Sadece bana ters gelen, merak ettiğim bir şeyi sordum rahatsız arkadaşım, görüşmek üzere. sencede ayarmatör günlerin sanane forumlarıyla beraber çok gerilerde kalmadı mı marsec arkadaşım? nasıl ki sana istediğin kriterlere göre bir seçim yapma hakkı verilmişse, sevgili infeqted'a da belirli sınırlar dahilinde kriterlerin hakkında yorum yapma hakkı verilmiştir. görüşmeyelim ayarsever arkadaşım. her daim ırak ol. bu arada, düşük puanlı bölümden girip cs falan seçecek arkadaşlar proj almayacakları için sıkıntı çekeceklerdir muhtemelen..[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan! DAMN IT! //radiant victor! [Bu mesaj merovingian tarafından 07 August 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 go sabancı. dela ve radiant seneye orada.[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan! DAMN IT! //radiant victor! [Bu mesaj merovingian tarafından 07 August 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 olm hani delayı anladım adam müzik fonu çok fazla olduğu için istio ve burslu kazancakmış da başka bi insanın ne die sabancı gibi bi hedefi olabilr ki hedefler yükseklere konmaz mı sanabcı da iyi ama hedef oalcka kadar deil.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: DeamoN, 07 August 2003 19:02 tarihinde demiş ki: olm hani delayı anladım adam müzik fonu çok fazla olduğu için istio ve burslu kazancakmış da başka bi insanın ne die sabancı gibi bi hedefi olabilr ki hedefler yükseklere konmaz mı sanabcı da iyi ama hedef oalcka kadar deil.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran okusana yukarıyı, benim için çok iyi, tm olarak girip istersem bilgisayar mühendisliği diploması ile terk-i mekan bile eyleyebilirim..[hline]nice work kid, but shitz hit da fan. copz r crawlin my ass with flashlights lookin' for u. u better get da new funky name, da almighty "merovingian", 24/7 asskicker. get rid of fuckin "radiant" and "silencer". radiant victor! //system halted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben seneye sabancı dayım :p ınsallah tabi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: merovingian, 07 August 2003 18:51 tarihinde demiş ki: said: Marsec, 01 August 2003 11:09 tarihinde demiş ki: Infeqted merak etme o konuda yeterince araştırma yaptım ve sen zannediyor musun ki Bahçeşehir Üniversitesi veya Anadolu Üniversitesi'nin 100k/s download imkanı olsa onları tercih edeceğim? İstediğim ölçüye göre tercihimi yaparım, kaldı ki yaptım sayılır; sonrasında da istediğim her şeyi sorabilirim kuralar dahilinde, kim karışır? Sadece bana ters gelen, merak ettiğim bir şeyi sordum rahatsız arkadaşım, görüşmek üzere. sencede ayarmatör günlerin sanane forumlarıyla beraber çok gerilerde kalmadı mı marsec arkadaşım? nasıl ki sana istediğin kriterlere göre bir seçim yapma hakkı verilmişse, sevgili infeqted'a da belirli sınırlar dahilinde kriterlerin hakkında yorum yapma hakkı verilmiştir. görüşmeyelim ayarsever arkadaşım. her daim ırak ol. bu arada, düşük puanlı bölümden girip cs falan seçecek arkadaşlar proj almayacakları için sıkıntı çekeceklerdir muhtemelen..[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan! DAMN IT! //radiant victor! [Bu mesaj merovingian tarafından 07 August 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Sanıyorum ki bir kuyruk acısı söz konusu eski günlere dayanan. Baksana olayla hiç ilgisi olmadan eski snn günlerine dönüvermişsin? Kim olduğunu bilmiyorum, aslında umrumda da değil ama benimle problemin kişisel olduğuna göre alakasız yerlerde ve zamanlarda saçmalamak yerine özel mesaj atmanı tavsiye ederim. Hiç olmazsa sidik yarışına dönmez forum ortamı alakasızca. Hadi "go" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 marsec dostum.. kuyruk acisi demi$sin.. seni tanimiyorum. senden once cs oynamayi birakmi$ idim eger bunu kastediyorsan. snn uo dahilinde seninle olumlu ya da olumsuz hic bir diyalogumuz olmadi. lakin... hatirlatmak istiyorum sana, burasi sanane forumlari degil. arkada$larinin sanane inc. titlelariyla endeksli "sanal ayar makinaligi" yapman pek olasi degil burada. $ayet buna kalki$irsan pek ho$ kar$ilanmayi beklememen gerekir.. marsec dost.. seninle $ahsi bir meselem yok. ozel mesaj atmami gerektirecek kadar nitelikli biri degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sana, burada ayarmatorlugun senin ustune vazife olmadigini anlatmaya cali$iyorum. sanane forumlarinin aksine burada kullanicilarin du$uncelerini ifade etme ozgurlugu mevcut. bundan sonra bu ba$lik altinda bu konuyu ele almamani umut ediyorum uygar dunya adina. sen $imdi muhtemelen buna da cevap vermeyi du$unuyorsun, boylelikle kendini "bu forumun babasi" olarak gormeye ba$layacaksin. haksiz sayilmazsin marsec dost, ayar denemeleriyle ve sacma iddialar iceren sidik yari$tirma cabalarinla forumun anasini belliyorsun. go marsc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yazilari tek mesaj halinde atamiyorum kusra bakmayin. dagin ba$indayim, symbian telefonumdan yaziyorum, browser'imin textbox limiti sinirliyor beni. neyse, arkada$lar sabancinin her$ey dahil olarak kaca patlayacak bana seneligi, soyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar