Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

coca cola reklamında çalan parçayı arıorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coca cola'nın şu sonunda 'kırmızıı beyaaaz ' diye bağırılan reklamındaki parça nedir kimindir arkadaşlar? hani böle ampulleri fln birleştiriolar, her yer kırmızı beyaz ışıklı oluor reklamda, nası tarif etsem bilemiorum ki:) parçayı bilen varsa çok mesut mutlu olucam düşün düşün çıkaramadım ya:)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
ben sana bulurum aşkım :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
biri acmışken ayrı bi topic acmıyım dedim şu corollo verso nun reklam müziğini bilen varsa bi zahmet..[signature][hline]Biyoloji dersinden...
- Hocam, peniste kemik var mıdır?
+ Yok kızım sana öyle gelmiş.

DN 41
Mesaj tarihi:
said:
darko_eowyn, 14 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
coca cola'nın şu sonunda 'kırmızıı beyaaaz ' diye bağırılan reklamındaki parça nedir kimindir arkadaşlar? hani böle ampulleri fln birleştiriolar, her yer kırmızı beyaz ışıklı oluor reklamda, nası tarif etsem bilemiorum ki:) parçayı bilen varsa çok mesut mutlu olucam düşün düşün çıkaramadım ya:)

vivaldinin bir eseri, hangisi olduğunu hatırlamıyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 16 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
ben sana bulurum aşkım :-)

ihihihi saol aşkım :utaniem:

@helena:: saol valla günlerdir arıorum en azından vivaldi oldunuunu öğrenmiş oldum :)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 16 Kasım 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
biri acmışken ayrı bi topic acmıyım dedim şu corollo verso nun reklam müziğini bilen varsa bi zahmet..

bunu da bulun bari ya.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
  • Yeni Oluştur...