puritania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 coca cola'nın şu sonunda 'kırmızıı beyaaaz ' diye bağırılan reklamındaki parça nedir kimindir arkadaşlar? hani böle ampulleri fln birleştiriolar, her yer kırmızı beyaz ışıklı oluor reklamda, nası tarif etsem bilemiorum ki:) parçayı bilen varsa çok mesut mutlu olucam düşün düşün çıkaramadım ya:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çok araman lazım[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben sana bulurum aşkım :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 biri acmışken ayrı bi topic acmıyım dedim şu corollo verso nun reklam müziğini bilen varsa bi zahmet..[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: darko_eowyn, 14 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: coca cola'nın şu sonunda 'kırmızıı beyaaaz ' diye bağırılan reklamındaki parça nedir kimindir arkadaşlar? hani böle ampulleri fln birleştiriolar, her yer kırmızı beyaz ışıklı oluor reklamda, nası tarif etsem bilemiorum ki:) parçayı bilen varsa çok mesut mutlu olucam düşün düşün çıkaramadım ya:) vivaldinin bir eseri, hangisi olduğunu hatırlamıyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: zydar, 16 Kasım 2005 13:34 tarihinde demiş ki: ben sana bulurum aşkım :-) ihihihi saol aşkım :utaniem: @helena:: saol valla günlerdir arıorum en azından vivaldi oldunuunu öğrenmiş oldum :)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar buldum bnm gibi merak etmiş bünyeler varsa şudur:: vivaldi four seasons-winter helena çok saol cidden:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 rica ederim ;) çok hoş bir parçadır[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: tellos, 16 Kasım 2005 14:13 tarihinde demiş ki: biri acmışken ayrı bi topic acmıyım dedim şu corollo verso nun reklam müziğini bilen varsa bi zahmet.. bunu da bulun bari ya.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar