NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Son cswde bir cok kisi Blackwinds'in kristali kirmakta yardim ettigini ileri sürmüstü Monsterkill'in sikayeti sonucu bu clan _biff_ tarafindan disband edilmistir... Darisi dier buglu clanlarin basina...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ...ve bir yaprak daha düştü ağaçtan[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eet oyunun su anda ki en son ilk clanlarindan idi ve böyle bi sey olmasaydi hic disband edilmeyecekti ama clan zaten buglu idi eninde sonunda disband edilecekti biraz erken oldu o kadar...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bi vakitler üçüncü deli benimken bende o clandaydım. uijo almıstı saolsun. o vakitler güzel clandı. açık mavi pelerini vardı. ilk pelerinimi ben _allknightstand_ de giymiştim erans liderdi onların altclandı. hey gidi günler.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 uijo deil ujio :D:D:D ayrica o ben oluyorum :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 löl. neyse bi harften bişi olmas di mi :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 walla bi harften bi sey olmas ama ujyo ujlo oijo uijo ojyo gibi bir cok isimlerle anildigim icin biraz sinir olur gibiyim alti üstü 4 harf canim nesini yanlis okuyupta yaziosunuz anlamiyorum :PpPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bak sana telaffuzlarını söliyem. ujyo ujiyo uhyo ( uhu gibi löl ) ujuo vs vs[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahahah teleffuzla ne alakasi war bi seninle konusmuyoruz ki yazisioruz :D:D:D farzi misal ben ingilizcede ki buy dan dolayi sana bayse desem ii mi olur :D:D:D yok canim MR.S ya da (daha neler) :PpPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hahah yok yok benim dediklerim cafedekilerin senin ismini telaffuzu :) yazarken uhuo yazcak halim yok:)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahahahhaah o da güzel kafedeki arkadaslarin slmlar :D yazildigi gibi teleffuz etsinler pls :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Öne çıkan mesajlar