Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKS neden disband edildi...(merak edenlere)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son cswde bir cok kisi Blackwinds'in kristali kirmakta yardim ettigini ileri sürmüstü Monsterkill'in sikayeti sonucu bu clan _biff_ tarafindan disband edilmistir...
Darisi dier buglu clanlarin basina...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
eet oyunun su anda ki en son ilk clanlarindan idi ve böyle bi sey olmasaydi hic disband edilmeyecekti ama clan zaten buglu idi eninde sonunda disband edilecekti biraz erken oldu o kadar...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
bi vakitler üçüncü deli benimken bende o clandaydım. uijo almıstı saolsun. o vakitler güzel clandı. açık mavi pelerini vardı. ilk pelerinimi ben _allknightstand_ de giymiştim erans liderdi onların altclandı.

hey gidi günler.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Mesaj tarihi:
walla bi harften bi sey olmas ama ujyo ujlo oijo uijo ojyo gibi bir cok isimlerle anildigim icin biraz sinir olur gibiyim alti üstü 4 harf canim nesini yanlis okuyupta yaziosunuz anlamiyorum :PpPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
ahahah teleffuzla ne alakasi war bi seninle konusmuyoruz ki yazisioruz :D:D:D
farzi misal ben ingilizcede ki buy dan dolayi sana bayse desem ii mi olur :D:D:D yok canim MR.S ya da (daha neler) :PpPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
ahahahhaah o da güzel kafedeki arkadaslarin slmlar :D yazildigi gibi teleffuz etsinler pls :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
  • Yeni Oluştur...