Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKS neden disband edildi...(merak edenlere)


NightHunter666

Öne çıkan mesajlar

Son cswde bir cok kisi Blackwinds'in kristali kirmakta yardim ettigini ileri sürmüstü Monsterkill'in sikayeti sonucu bu clan _biff_ tarafindan disband edilmistir...
Darisi dier buglu clanlarin basina...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eet oyunun su anda ki en son ilk clanlarindan idi ve böyle bi sey olmasaydi hic disband edilmeyecekti ama clan zaten buglu idi eninde sonunda disband edilecekti biraz erken oldu o kadar...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi vakitler üçüncü deli benimken bende o clandaydım. uijo almıstı saolsun. o vakitler güzel clandı. açık mavi pelerini vardı. ilk pelerinimi ben _allknightstand_ de giymiştim erans liderdi onların altclandı.

hey gidi günler.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla bi harften bi sey olmas ama ujyo ujlo oijo uijo ojyo gibi bir cok isimlerle anildigim icin biraz sinir olur gibiyim alti üstü 4 harf canim nesini yanlis okuyupta yaziosunuz anlamiyorum :PpPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah teleffuzla ne alakasi war bi seninle konusmuyoruz ki yazisioruz :D:D:D
farzi misal ben ingilizcede ki buy dan dolayi sana bayse desem ii mi olur :D:D:D yok canim MR.S ya da (daha neler) :PpPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...