Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM Coştu :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Diez'de savaşta gm boss show sergiledi
başka ss varsa koyun pls
[spo1=bi ss alamıldım sadece ][/spo]

[Bu mesaj Alevko tarafından 18 Kasım 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Informer, 18 Kasım 2005 05:14 tarihinde demiş ki:
adamım çıkmış yine , tek nova tüm halk yerde
<3 Volcanic Rock

savaş demindi ve volcanic rock çıktı kalkıyorum ooo yatırıyor ben kalkıyorum oo yatırıyor 10 'dan fazla oldum valla :D
Mesaj tarihi:
Gm cypherda da çoştu,önce bonus lunar başlıyor dedi,dark lunarı başlattı,sonra onu iptal ettini söledi,bi daha lunar başlattı,10dk olmuştu ki base de önce dread mare ardından resimde gördüğümüz yavrular:P çıktı...[signature][hline]Bu devirde zaman çok kötü her şeyi boşver kolla g.tü

Edit:Saolsun informer koydu spoilerı ben beceremedim:(

[Bu mesaj mendebur tarafından 18 Kasım 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çıkara çıkara en iğrenç blastı çıkarmışın sende , şu güne kadar 2 kere elime thunder blast geçti , geçmez olaydı , 1gün boyunca satılmadı, en sonunda her gördüğüm mage e pm atmaya başladım selling thunder blast , no sorry i am fire laflari falan , en son bi priest e 3,5 milyon satmistim galiba , baya oluyo fire blast ın 10 milyon olduğu dönemlerdi sanırım[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
dsafasfasfa kenarda yakaldım kestim şansıma en boktan item çıktı :S[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage [Satıldı]
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
ahahha elimde ss yok ama volcanic rock'i görünce aklima geldi bi aralar gm 30 lvlin altindakilere lvl kasio artis volcanic rock cikarmisti kendiside yatmisti :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
  • Yeni Oluştur...