sedron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gm dc olmuş alın diye yalvarıyo bu arada arkadaşla şöyle bi konuşmamız oldu - lan sen harbiden gm misin yoksa motorumusun - lan motor ne banlarım olm seni - kardeş hiddetlenme ama sen beni b..k banlarsın - neden lan sen kimsin - senin gm olamayacağını anlıcak kadar salak olmayan biri nasıl aldın bu nicki - a.q alanında - hönk?? - herkez küfrediyo a.q ben burada koptum :D [spo1=1][/spo][Bu mesaj sedron tarafından 18 Kasım 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 so?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Claopatra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bunun gm_1 ide vardı ama Blackwinds banlamıstı die hatırlıodum buda yakında gidicidir :D
sedron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 adamı şimdi partiden attılar sonra da paticiğin linkini verdim gelirse gözlerinden öperim
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zuahhahah iimish :D:D:D dc oldum alin partiye ha ahahahahah[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Öne çıkan mesajlar