Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acıl cevap lazım arkadaşlar

banker

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bende 6600 war sizinde bildiniz gibi :D
ben buna mesela bilgisayardakı bı vıdeo yu telefonun tanıyabılecegı formata çevirip telefonda calıştırabilmeyi istiyorum nasıl yapabilirim.[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Sosyal ağlarda paylaş

smart movie ile küçült daha iyi. ayrıca avi olarak kullanıyor smart gayet güzel bir program ve movie de doğru dürüst yer tutmuyor mesela 800mb lik bir film 80,küsür mb bir boyuta iniyor.
Download için goooooogle da aramanı tavsiye ederim .[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da .avi yı bızm teelfonlar acmıyor mallesef =( .3gp olması gerekıyor u know?[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 16 Kasım 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.europe.nokia.com/popupDisclaimer?productId=288&categoryId=19&disclaimerId=9&fileId=6695&languageId=17 şu adresden pc suite indir bilgisayarına kur ordan multimedya playeri aç izliyeceğin videoyu seç sonra farkl kaydet de ordan formatı seç hem kucultuo yanlız bende 7610 var ona göre denedim bu 6600 için işe yararmı bilmiom yardım amaclı :D
Sosyal ağlarda paylaş

pc suite için data kablosu lazım galiba başka bildigin programlar warmı arkadaşlar denedım hepsini ?hiç biri işe yaramadı[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Sosyal ağlarda paylaş

xilisoft u yukledım ama trıal dıye 2 dakkadan fazla cevırmıyo buda benım ısıme yaramıyor doğal olarak[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

ImTOO Mpeg Encoder ile sorunu kolayca halledebılırsın
Zaten her turlu ıdeo ve muzık formatını bırbırıne cevırebılıyor yanılmıyorsam.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Smart Movie

bu programın Pc converteri içinde dahil olarak gelioypr avi wma hepsini destekliyor bunlar Dvix formatına cevirip telefonun ekranı boyutunda küçültüyor yerden tasaruf ediyor Cep tel kurulum programını kuruyorsunuz telefonunuzda Divxleri desteklemeye başlıyor! Kolay gele :)[signature][hline]Nickname: Wasabi | Kayıt: 06/10/04
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...