Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sistemi biraz değiştirmişler ve şifre ne yazıkki hala değişmiyor. Bu açılacak yeni serverla ilgili olabilirmi bilemem :P [Bu mesaj Usko tarafından 18 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şifremi unuttum kısmıda açılmış id mail şeklinde
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 senin dediğin zor :D adamlar sadece taslağı değiştiriyor. DB aynı. Bakalım şifredeğiştirme açıldığında ne olacak.
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 forgot password bölümünü çözemedim id ve mail giriyom diger sayfada acaip bişiler çıkıyor çözebilen varmı ??[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage [Satıldı] _TikiTo_ [Playing]
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sanirim en son aldiqin prem. ve kredi kartinin arkasindaki son 4 rakam ile alakasi olabilir.. oyle biseyler wardi daha once..Buyuk ihtimalle o hrlde bilen warsa aciklasin bende merak eddim :)
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 orda bi screetkey var onu kopyala yapıştır. Aslında orada screet keyin yazmaması gerekiyor. Yanlış kodlamışlar sanrıım :D screetkey= gizli şifreniz arıza çıktığında kullanacaksınız :P
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Usko, 18 Kasım 2005 01:45 tarihinde demiş ki: orda bi screetkey var onu kopyala yapıştır. Aslında orada screet keyin yazmaması gerekiyor. Yanlış kodlamışlar sanrıım :D screetkey= gizli şifreniz arıza çıktığında kullanacaksınız :P iyide secret key vermiyo ben göremiyorum oraya ne yazcaz :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage [Satıldı] _TikiTo_ [Playing]
Öne çıkan mesajlar