AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adamın halini gorcektin ama dokunsan aglıcak bi hadeydi insan 5dk once gitmek icin bole sebeklik niye yapar anlamıyorum[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hayır bazen diyorum neden nefret ediyorum diye ama pekte neden aramama gerek yok galiba.. tasvirler , espriler kendini gösteriyo zaten. :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Öyle dangalaklar yüzünden kızlardan soğudum. Dediğin gibi chem ilk defa sana hak veriyorum, mahkemede yaseminin penceresinde eşitiz diyorlar. Ee? Olmuyor işte, işlerine gelen şekilde. Hepsi şımarık ruh hastası kız milletinin hele yeni nesil. Bizim mallığımız kaldırdık biryerlerini. Sinirlendim yemin ederim.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: sıraya girmeyip fordlicaksın meuheuehuehuhuhe harbi meuheuehuehuhuhe[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 var bole dengesizler kizligini kullanip kafa tutanlar, kullananlar v.s. takma gecer =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bizim okulda demırler var ınsanlar kaynamasın diye erkekler ustunden fln atlıo tamamda kızlar bole ezık buzuk bı sekılde alttan gecıolar valla kız olsam yemek yemem o demirin altındanda gecmem ya.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: forgiver, 17 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: araya girmesine izin veriyosa maldır araya girende şerefsizdir. Kız türban takıyosa tamam ama ...eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @rebel hihihi :D @chemi yahu ben 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum. ama taviz vermem :D erkekse omuz atma, geniş yer kaplamaya çalışarak yolunu kesme, sinir edici bakışlar kombosuyla kimseyi önüme geçirtmem arkadaş! q: ama kız olunca iş değişiyo, orası doğru... genelde sen yokmuşsun gibi davranırlar. sıra kavramını bilmemezlikten gelirler. sonuçta onlar için önemli değiliz (: [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 17 Kasım 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 daga kaldırcan onları bak bidaha yapılarmı[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 auhuahuah yuh diyorum.. orda geçecektin kızların onüne alacaktın yemeği.. asıl mal sizsiniz diycektin sonra :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: dory, 17 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: biz sırf sıraya once girebilmek için oğretmenimize yalvarırdık 5dk erken bıraksın diye, sonra okulun kaşarları gelip one gecerdi haha geçti de ne oldu, sonra ağladı annesi geldi özür diledi bizden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lol 4giver ne demek şerefsiz? kızlar nie şerefsiz olsun? gayler der öyle[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sen de onların yanına kaynasaydın cok guzel bi tanısma yontemi ayrıca öne de geçmiş olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya uzatmayın malsınız işte mal alla alla.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Chem sen işi bilmiosun. Hey gidi hey biz neler yapardık öyle hatunlara :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Rebelution, 17 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 17 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: araya girmesine izin veriyosa maldır araya girende şerefsizdir. Kız türban takıyosa tamam ama ...eki eki Kız türban takıyosa tamam ama ...eki eki o alahin emriyle yapmıştır :D olay diniyse özgürlüğe girer ! sivas'ta bir öğlen vakti. -şşş!! sizi yakıcaz! -? -inanç özgürlüğü babında! -haa! tamam o zaman![signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 17 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hmm bu da ilginç bizde üst sınıflar kaynak yapardı.. ehe bende az yapmamış değilim :) ee ast-üst ilişkisi vardı bir zamanlar hatta sırf bu yüzden hazırlık öğrencileri 5dk erken çıakrdı sınıftan[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar