dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bu kadar güzel düşünülmüş ve nadir yapılan bir eylemi nasıl bu dilde eleştirirsin anlam veremedim ki burak ı wow ve eq2 den tanırım gayet iyi bir insandır, depodaki eski bilgisayarı bulabilirsem yardım etmek isterim, hala ankara daysan sana veririm.[signature][hline]The one side moon is always dark.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 fake bu, fake olmalı :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bende tanırım burak abi iyi bir insandır onunla gw alışverişinde bulunmuştum[signature][hline]For The Emperor!!!
tonguz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ist geldiginde sana 2 torba veriim bana unutturma[signature][hline]Tonguz Eclipse Proud to be a member of FrF M Ranger / M Rifleman
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 8 ekime kadar makinemi yenilersem ekran kartımı verecem winfast 5200
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 elimde bi tane 10GBlık harddisk var. dışarıda öylece duruyor. bozuk olma ihtimali de var ama vereyim çalıştırabilirseniz. edit : İstanbuldayım. [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 27 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Depoda baya bir zımbırtı var bende yardımcı olmak isterim..
zepan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ist da isen cpu e.kartı hdd ses kartı vs parçalarım var hepside sağlam vermek isterim[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum
uraz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 merhabalar 20 gb hdd var elimde seve seve verebilirim suadiyede oturuyorum.yanılmıyorsam 64 mb ekran kartınıda bulurum evde biyerlerde olmalı.saygılar....
zepan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 8 9 ekimde taksim elite otelde wcg turnuvası var orda olmam gerekio istersen oraya gel orda buluşalım adresi fln yazarım[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum
Poibra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Makinemi yenilediğim için birçok parça var elimde. E-con adsl modem,40 gb Samsung harddisk,Diamond Monster 3d ekran kartı,kablolu klavye ve mouselar,mouse padler,vs. var. Elimden geldiğince yardım etmek [email protected] u eklersen rahatça ulaşabilirsin. Maksat çöpe gideceğine yardım yapmak eheh
zepan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: S_burti, 04 Ekim 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Zepan saat ve adresi yazarsan orda buluşalım. Hatta istanbuldaki diger arkadaşlarda oraya gelirse super olur. İstanbulu çok çok ii bilmiyorum o yüzden taksim ideal benim için :). Elite Otelin Ulaşım Bilgileri: Tel: 212 297 1313 Adres: Şehit Muhtar Cd. No: 58 80090 Taksim İstanbul ben sabah saat 10.30 da orada olucam orda görüşmek dilegiyle[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben gündüz taksimde olacağım. pazar günü. gelirseniz getireyim yanımda 10 gblık bi harddisk var, çalışır mı bilmem ama..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İstanbulda sadece bir gün birkaç saat kalabildim. Bu süre içinnde ancak Tonguza ulaşabildim. Verdiklerin için teşekkürler dostum. Diğer arkadaşlar kargoya karşıya ödetmeli gönderirlerse ben alırım. Teşşekkürler...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bu arada adresim: Burak Güngör Arıkazan A.Ş. Konya yolu 26.km Oğulbey Köyü Mevkii Gölbaşı/Ankara[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Akse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayırsever balık:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef.
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 up[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 up[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 uuuppppppp....[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yukari...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eeeen tepöyeee[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 upppp....[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 depelereee[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 up[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Öne çıkan mesajlar