Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yaw dostlar ben şu ana kadar lancraft ı hep kurarak oynadım ama bugün arkadaşımla oynamaya çalıştığımda olmadı ip yi yerine yazdım 30 dakka scan yaptı bi türlü girmedi yardı bekliyorum Help!![hline]'Honor is my life'
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Serverina girmek istedigin arkadasinin bilgisayarinda firewall calisiyor olabilir, onu kapatip da oyle deneyin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yaw kharon burdaysan lancraft a nasıl giriliyo baştan anlatsana[hline]'Honor is my life'
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu Kilavuzu sus diye yapmadim :-P bak ordan iste...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ya iyide ben onu zaten okudum ben yaptıklarımı anlatıyım arkadaş gnoll wood u kurdu local area dan icq dan bana ip sini söyledi ben lancraft a girdim 9.9.9.9.9 yazan yere ip yi yazdım beklemeye başladım yarım saat geçti daha tarıyordu[hline]'Honor is my life'
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 O zaman daha oncede dedigim gibi karsi tarafin firewall u varsa kapatsin. O engelliyor olabilir. Baska bi olasilikda oyun versiyonlarinin farkli olmasi, eger versiyonlar farkliysa serveri oyun goremez. Onun disinda aklima baska bisey gelmiyor...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 server ı dün elimle ft 1.12 i yaptım o çocuğun ip yi yazınca alttaki start warcraft a basılıyo mu altta iki tane yazı var tıklayınca lancraft yok oluyo[hline]'Honor is my life'
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 soldaki buton oyuna girer sağdaki minimize eder lancraft ı.Sen IP yi yaz soldaki butona bas
Öne çıkan mesajlar