Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yaw dostlar ben şu ana kadar lancraft ı hep kurarak oynadım ama bugün arkadaşımla oynamaya çalıştığımda olmadı ip yi yerine yazdım 30 dakka scan yaptı bi türlü girmedi yardı bekliyorum Help!![hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Serverina girmek istedigin arkadasinin bilgisayarinda firewall calisiyor olabilir, onu kapatip da oyle deneyin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yaw kharon burdaysan lancraft a nasıl giriliyo baştan anlatsana[hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu Kilavuzu sus diye yapmadim :-P bak ordan iste...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ya iyide ben onu zaten okudum ben yaptıklarımı anlatıyım arkadaş gnoll wood u kurdu local area dan icq dan bana ip sini söyledi ben lancraft a girdim 9.9.9.9.9 yazan yere ip yi yazdım beklemeye başladım yarım saat geçti daha tarıyordu[hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 O zaman daha oncede dedigim gibi karsi tarafin firewall u varsa kapatsin. O engelliyor olabilir. Baska bi olasilikda oyun versiyonlarinin farkli olmasi, eger versiyonlar farkliysa serveri oyun goremez. Onun disinda aklima baska bisey gelmiyor...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 server ı dün elimle ft 1.12 i yaptım o çocuğun ip yi yazınca alttaki start warcraft a basılıyo mu altta iki tane yazı var tıklayınca lancraft yok oluyo[hline]'Honor is my life' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 soldaki buton oyuna girer sağdaki minimize eder lancraft ı.Sen IP yi yaz soldaki butona bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar