qwerty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aman haaa, sakın almayın iğrenç ötesi bi oyun, ve sakın matrix online yada everquest.. gidin knight online oynayın o bile bunları ezer ps3 çıkarsa onuda almayın, sony mp3 çalarınız varsa çöpe atın artık en ii marka sony sony caponlar yapıo devri bitti EPISODE SEVEN: REVENGE OF THE CUSTOMERS SOE'yi karalama kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Çok teşekkürler uzun zamandır aklımı kurcalıyodu bu SWG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +1 diyorum :) bu arada gercekten oyunda bir kac kisi bi film cekicez yeni sistemle ilgili ve olanlarla ilgili isim guzelmis izin verirsen kullanalim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 swg icin haklisin da mp3 walkmanleri harika adamlarin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 anron bende oynamassam top olun :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Kasım 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Gwindon, 17 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: anron bende oynamassam top olun :) ok gel sende oyna :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: frenquit, 17 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: swg icin haklisin da mp3 walkmanleri harika adamlarin =) evet adamlarin walkman telefonlari cok güzel. tamamen sony yapimi deil deyip aldim bi tane. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: mumi, 17 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: frenquit, 17 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: swg icin haklisin da mp3 walkmanleri harika adamlarin =) evet adamlarin walkman telefonlari cok güzel. tamamen sony yapimi deil deyip aldim bi tane. lol hahaha sony'nin mallarini almayin iflas etsinler!![signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar