Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG ye Başlamak isteyenler!!!!

qwerty

Öne çıkan mesajlar

aman haaa, sakın almayın iğrenç ötesi bi oyun, ve sakın matrix online yada everquest.. gidin knight online oynayın o bile bunları ezer
ps3 çıkarsa onuda almayın, sony mp3 çalarınız varsa çöpe atın
artık en ii marka sony sony caponlar yapıo devri bitti

EPISODE SEVEN: REVENGE OF THE CUSTOMERS

SOE'yi karalama kampanyası
Sosyal ağlarda paylaş

+1 diyorum :) bu arada gercekten oyunda bir kac kisi bi film cekicez yeni sistemle ilgili ve olanlarla ilgili isim guzelmis izin verirsen kullanalim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

anron bende oynamassam top olun :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?

[Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Kasım 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 17 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
anron bende oynamassam top olun :)

ok gel sende oyna :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mumi, 17 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
frenquit, 17 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
swg icin haklisin da mp3 walkmanleri harika adamlarin =)

evet adamlarin walkman telefonlari cok güzel. tamamen sony yapimi deil deyip aldim bi tane. lol

hahaha sony'nin mallarini almayin iflas etsinler!![signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...