jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 anime karakterler cızmek icin nası tıplerden baslamak lazım yane bana duzgun hatları fazla cızerken tıplerının genelının nasıl olcagını anlayacagım foto lar verebılırmısınız karakalem warsa tercıhımdır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forsythe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Anime Manga nasıl çizilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 walla tam buldum saol eskı forum warmı$ bıraz usengeclık ettımde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 eheheh manyaq site :p deli ciziyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bugun kadkoy de ozel kalemınden buldum bunlar ıcın tanesı 6 mılyon nezıh ın sokagında bı kıtapevıydı ama tam hatırlamıyorum hangısı adını verıyım ıstıyenler alsın bı sıtede gormustum baga guzel ı$e yarar ben alamadım ama alırsam bı sıyah bı gri alcam ba$ta kurecolor diye bisey normalı benım gordugum prisma dıye bıseydı ama aynısı bu doldurulabılıyorda bole kendın mix fılanda yapabılıyosun bı tarafı ınce bı tarafı kalın genıs (normal yanı a$ırı deıl)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar