Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi tez hazırlıyorum ve "fizik herşeydir" "gördüğümüz herşey fiziktir" "bilim heryerdedir" ayarında bi quote gerek. bilen varsa lütfedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 search[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :tdown:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Keşke bu kadar geniş bi başlık seçmeseydin ya böyle bi başlık hakkında bilimsel araştırma yapmak inanılmazzor olur bence hangi yönünü ele alıcaksın neresinden tutucaksın yaw.. Kolay gelsin vala...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yok konum akustik gitarlarda standing waves (türkçesini bilmiorum). bitti tezde girişte yazdıklarımın ardından ona benzer bi quote çok yerinde olucak... hala arıorum tam düşündüüm bişi bulamadım[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar