Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest 2 cd key problemi


CANKHAN

Öne çıkan mesajlar

Beyler,megavizyondan 2 adet eq2 aldım.Eve geldim oyunu kurdum ettim.Tam oyun başlayacak,doğal olarak 20 haneli account key istedi.Ama benim kutudan 19 haneli bir sayı çıktı.3-4-4-4-4 hane şeklinde.Hemen kuzeni aradım,ondada 4-4-4-4-3 hane şeklinde ve gene 19 haneli çıkmış.Nedir bu rezalet???Hemen sony'ye mail attım,birde size sorayım dedim??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar ne yazıkki doğru yere bakıyorum.megavizyonda karton kutusuz,dvd dutulu ve bandrollü olmak üzere 29.9 ytl'ye aldım oyunların adedini.Acaba birileri megavizyonumu kazıkladı?mail attım daha cevap gelmedi sony support'tan.Hayırlısı.
(kutunun içinde sadece bir adet cd key var ,o da 19 haneli) :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm ucuz versiyona düşmüş deme. Kutu benimki ile 2 resim daha eklenirse tamamen aynı, DVD lerde aynı, arkasındaki "export only" kısmınada baktım bir sorun yok gibi gözüküyor, benim aklıma gelen tek sorun hatalı basım olabilecekleri. Bence arabiliyorsan ara yoksa e-mail at soe ye.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bugün megavizyona gittim.Aynı şikayeti bir kaç sefer daha aldıklarını söylediler!!!Ve iade aldılar.
Bu arada oyun bilgisayarıma kurulmuş ve patch'leri güncellenmiş vaziyette durmakta.Wow'da olduğu gibi eq2'de de guest pass gibi bir 10 günlük kullanabilme password'u varmış galiba.Eğer bu tür bir iyilik yapabilme ihtimaliniz varsa memnun olurum.Memnun kalırsamda internetten sipariş veririm diye düşünüyorum.Ne dersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buyur

not:Burdan sadece lvl 6-7 ye kadar oynayabileceğin ve tutorial bölümü yerine geçen ama yinede bence şimdiye kadar yapılmış en iyi tut. lardan biri olan bölümü oynayabilirsin. Oyunla ilgili herşey bu adada mevcut iyi eğleneler. Gerçi şunu eklemenden edemicem eq2 y ideğil ama soe ye bulaşmasaydın iyidi. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...