aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Giris Sessiz olun. Yemek icmek yasak. Kavga etmeyin. buyrun arkadaslar, wow hikayelerini tarihini merak edenler kutuphanedeki kitaplardan faydalanabilir. biraz yavas yukluyo ama guzel...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hiç açmıyo desek ? :p[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 alla alla ben girip girip cikiyorum, sorun yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 guzel dusunulmus[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oah süper,sayfaları çevirme falan bile bi harika,içeri müthiş. terazine tıkladım.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin-
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eyvallah , leziz.[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Revolution * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++-
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 mukemmel otesi[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yavas mi ne?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çok teşekkürler aquila; butür birşey arıyordum açıkçası :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!!
Öne çıkan mesajlar