Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutluluk nedir?

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

bana göre mutluluk eğer bir ilişki çapında düşünülecek olursa iki tarafında birbirine güvenmesi ve iki tarafında birbirini sevmesidir mutluluk. ailevi bakımdan ise ailenin çocukları için yaptıklarının boşa gitmediğini görmesidir benm gibi bir genç için ise etrafımdaki dostların gerçekten sırtımı yaslayabileceğim insanlar olduğunu görmektir[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

italyan bir kadın afrikalı adama sık olmus kenyaya gitmiş oraya yerlesmiş.medeniyetten bi haber yasıyorlarmıs.oglu da varmıs.adamdan mı eski kocadan mı bilmiyorum..vahsi hayvanlar vs. her turlu zorlugu yasamıs..kocası ve oglu olmus.ama kadın italya ya donmemiş. nedenini sormuslar
"hayatımda ilk defa bir yere ait oldugumu hissettim.ben burası icin yaratılmısım bunu ilk geldigim gun anladım.ilk gunden bugune kadar her an huzuru hissettim.burada olmek istiyorum" demiş.mutluluk bu olsa gerek.kac insan ait oldugu yeri bulacak kadar sanslıdır ki...
sanırım su sıralar kadının hayatının filmini cekiyorlar.basrolde kim basinger oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...