trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Guy de Maupassant ın Mutluluk adlı öyküsünü okuduktan sonra böyle bir konu açayım dedim. sizin için "mutluluk" nedir, ne anlama gelir, nasıldır? [Bu mesaj trikeratops tarafından 03 August 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bana göre mutluluk eğer bir ilişki çapında düşünülecek olursa iki tarafında birbirine güvenmesi ve iki tarafında birbirini sevmesidir mutluluk. ailevi bakımdan ise ailenin çocukları için yaptıklarının boşa gitmediğini görmesidir benm gibi bir genç için ise etrafımdaki dostların gerçekten sırtımı yaslayabileceğim insanlar olduğunu görmektir[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bana göre bir yağmur damlası[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bana göre ölümdür[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40177 Mutluluk burda[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 italyan bir kadın afrikalı adama sık olmus kenyaya gitmiş oraya yerlesmiş.medeniyetten bi haber yasıyorlarmıs.oglu da varmıs.adamdan mı eski kocadan mı bilmiyorum..vahsi hayvanlar vs. her turlu zorlugu yasamıs..kocası ve oglu olmus.ama kadın italya ya donmemiş. nedenini sormuslar "hayatımda ilk defa bir yere ait oldugumu hissettim.ben burası icin yaratılmısım bunu ilk geldigim gun anladım.ilk gunden bugune kadar her an huzuru hissettim.burada olmek istiyorum" demiş.mutluluk bu olsa gerek.kac insan ait oldugu yeri bulacak kadar sanslıdır ki... sanırım su sıralar kadının hayatının filmini cekiyorlar.basrolde kim basinger oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 suyun suratına bakınca onun güzel dudaklarını görünce bide üstüne güzel gülümsemesini görünce bide sana güzel bi bakışıdırrrrrrrr[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hiçbirşeydir, susuzluk herşeydir.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bir çin atasözü der ki: "Mutluluk sevecek birine, yapacak bir meşgaleye ve olmasını umut edecek birşeylere sahip olmaktır."[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oanz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mutluluk Hayal Etmektir...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 mutlu olduğum herşeydir.... Yanlızlığımdır... öLümdür... Teklif ettiğim kızdan yanıt alamamdır...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umudum01 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mutluluk ne ölmek ne hayatta kalmaktır. Onu yakalamak veya ona sahip olmak hem çok kolay hem çok zordur. O bize hem çok yakın hem çok uzaktır. O aslında hep yanımızdadır da biz ona uzağızdır. Mutluluk çok güzeldir de biz onun kıymetini bilmeyiz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kulağa biraz bencilce gelebilir ama benim için mutluluk istediğimin istediğim gibi olması demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar