olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya bide aldıgın adamın güvenilir olması önemli ben 2 tane wow acc si aldım 1 tanesinin mailini değiştirdim digeri degiştirmedim kaldı öle kac aydır bir sorun cıkmadı ama tabi birazda şans işi[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 BEn de en son e-mail değiştirerek almıştım accountu.O kadar yazı yazdım forumlara nasıl hallederiz die,bi Allah'ın kulu şöle yaparız demedi ama gene de satış topicleri doldu taştı.Sanmiyorum herhangi bi account o tarihten bu yana satılabilmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 benim bildigim mmorpg sirketleri acc alım-satım olayına karsı..sonucta geri alabilirsin diye dusunuyorum bi mail at ne gerekiyolar geri almak icin de yardım ederler diye dusunuyorum..aman saflık yapıp herseyi anlatıyım daha cok yardım ederler diye soleme..acc um hacklendi cd-keyim su daha once .. sifresini .. secret question im vardı falan vs yaz..biraz ugrastır ama sonuc elde edebilirsin diye dusunuyorum..ne zaman ve hangi oyunda oldugunu hatırlamıyorum ama sole bisi duymustum bi akıllı acc un satıp yukarda dedigim yolla almıstı alan adam baya kotu kazık yemisti..(bilgi olsun diye soledim pek alası yok galba konuyla..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benim anladığım kadarıyla acc'i geri alsan bile oynadığın değil adama verdiğin account u geri alıcaksın sanırım. Niye böle güvenemediğiniz adamlarla alış veriş yaparsınız sonra böle kötü sonuçları oluo işte. :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu baddatgazi charı DAOC da bı ıteme karsılılık verılmıs olan charmı acaba ?? yanı bu nıck e benzer (yada bu) olan bı olay bılıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Çok üzüldüm.. Ben konuşmuştum o şahsiyetle ama karakteri sattığını düşünüyordum..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Orjinal keyi elinde bulunduran kisi her zaman acc sini geri alir. Cdkey kopisini firmaya faxladikdan sonra ilk olarak acc donduruluyor, gerisi kolay zaten. Ortada hackleme olayi yok gibi. Bir zamanlar arkadasina vermissin acc'yi daha sonra adamla anlasamayinca acc'ni geri almak icin savas veriyosun gibi geldi bana. Öyle yada böyle acc'ni alirsin geri. Kimsenin kimseye ben acidim al acc'ni geri demesine gerek yok zaten. ;) Sana tavsiyem bundan sonra kimseye güvenip al birkac ay da sen oyna diye acc verme, sonra adamla papaz olunca böyle sonuclar cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: pascha, 15 Kasım 2005 10:46 tarihinde demiş ki: @Enots Yaklaşık 3 ay kadar once zenederda 60 priest olan accontumu sattım sıkıldıgım icin ve paticik uzerinde onlarca satış yaptım yerim yurdum herşeyim belli ve ben bu accountu satın aldım ve asla çalıntı oldugunu bilmiyordum eger oyle bi durum varsa tabi.. oncelikle neden accountu alırken kişisel bilgilerini degistirmedin bu 1 ben senin gercek account sahibi oldugunu nerden bileyim bu 2 bu durumda benim gunahım nedir buda 3 !sen benim badtalgazi charı olan accounta sahip oldugumu nerdennn biliyorsunnn bu da sonuncusu ! bu soruların hepsini mantıklı bi şekilde cevaplayabilirsen sana accountu geri verecegim ! http://forum.paticik.com/view.php?id=156121&tip=0 Buraya göre sen bi account satiyosun Enots un alınan accountu budur diye bi arkadaş bi önceki sayfada demiş bizde ordan öğrendik ama senin sattığın account bumu değilmi belli değil o yüzden bencede arkadaşın sattığı account çalıntıymış gibi yazmamalı sattığın accountun bi SS ini yapıştırırsan açıklayıcı olur kanaatindeyim... @Enots, sanada tavsiyem şu; hiç tasalanma bilizard support team e bi mesaj çek (GM de olur) Hacklendi benim accountum elimde CD key var bütün bilgilerim değiştirilmiş de, sakın "biz değiştirdik, yok ben saflık yaptım bilgileri değiştirmemişim" gibi açıklamalar yapma biraz bekliyeceksin ama sana ait karakter üzerindeki itemlerle birlikte (Hacklenme tarihindeki son hali) sana verilir, bu forumda böyle bi sorun yaşayıp GM ile maillerini yayınlayan bi arkaaş vardı o başlığı arat hatta bilen varsa yazsın orda ne yapacağın adım adım yazıyodu, karttan para çekilmesini istemiyorsan accountu dondurman gerek ama onun ayrıntısını bende bilmiyorum.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hmm olay için bi hikaye yazalım: önce kötü kişi kendi karakterinden sıkılıyo Enots ile hesabını değiştiriyo, sonra enots mutlu mesutken kötü kişinin paraya ihtiyacı oluyo yada wowdan sıkılıyo elindeki accountu 3. kişiye satıyo, daha sonra kötü kişinin canı wow oynamak istiyo dadadadam "bizim Enots bilgilerini değiştirmemiş nerden bulcek beni du şu accountu çalayım" diyerek kanunende kendisine ait olan accountu geri alıyo, Enots buraya gelip 3. kişiden accountunu istiyo... arapsaçı bu, 3. kişi zararlı çıkacak gibi eğer Enots şikayet ederse...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: pascha, 15 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: @oktayca anlattıgın gibi olabilir ama şoyle bi durum var x kişi accountunu Enots ile degistirir daha sonra sıkıldıgı icin ve Enots da bilgilerini degistirmedigi icin tekrar geri alır şimdi buraya kadar hersey anlasılır duzeyde benim anlamadıgım x kişi accountu bana sattı ama Enots bunu nerden biliyor sizce bi mantıksızlık yokmu burada ? heh x kisi topic acıp satıyorum demiş olsa bunu anlarım cunku biliyorsun hangi adam oldugunu arada 4cu bi spy mı var nedir yani gerekli acıklamayı bekliyorum Enots dan bak üşenmedim baktım burda 2. sayfada arezd isimli arkadaş demiş bu karakteri senin sattığını biz ordan öğrendik yoksa bildiğimiz yok o yüzden senin adını yazmadım bende. o yazıyı oku anlarsın.[signature][hline]. [Bu mesaj oktayca tarafından 15 Kasım 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandmaN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 pek insanlarin dikkat etmedigi bir durum var...bu olay sadece haclenmek degil adamin kredi kartindan para çekiliyo ve baskasi kullaniyo ve bu ciddi bir suç... adam polise gitse bu düpedüz dolandiricilga girer ve polis gelir tipis tipis merkeze götürür... Yani bunun baskasinin kredi kartiyla alisveris yapmaktan farki yok... haberiniz olsun. [Bu mesaj SandmaN tarafından 15 Kasım 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eet yani pasha olan san ve enots oldu siz su x kisinin ismini felan verin belki burdna tnaıyan olur toplasıp gidip dovelim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya Blizze mesaj atamıyorum çünki mesaj atmam için doğru bilgileri girmem lazım, giremiyorum çünki bilgiler benim bilmediğim şekilde deiştirildi. Kendi bilgilerimi yazınca kabul etmiyor.Onun için birileri GM'e mesaj atıp durumu bildirmesi gerekiyor..yada aranıda msn hacklicek kişi varsa [email protected]'u hacklesin [Bu mesaj Enots tarafından 15 Kasım 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Kredi kartı olayı şu, ben acc'ı deiştim ya işte deişmiş olduğum acc otamatikdeydi. Yani elemanın iki accı var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya pasha belki bana güvenemiye bilirsin doğaldır ama hiç bi sorun çıkmasını istemiyosan ne sen vermiş olduğun paradan ol ne ben senin adına üzileyim..kabul edersen charı ortaklaşa kullanalım. Şerefsizlik yaparsam Allah belamı versin aha buraya yazıyorum [Bu mesaj Enots tarafından 15 Kasım 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yılmaz Aydoğmuşlu. İsim ve soyisim hala deişiyo fakat e-mail adresinin deişmesi kaldırıldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sen nezaman aldın. ve istersen msn den devam edelim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dedikleri doğru, Accı şimdilik ortaklaşa kullanıyoruz :) pati saolsun siz olmasaydınız ben pashayı tanimıyo olacaktım. Pashada iyi birisi olmasaydı accı ortak kullanmamızı istemicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ve mutlu son.. /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Eeee peki X arkadaşı gidip dövmeyecekmisiniz abi adamın yaptığı yanına kalmasın gidin alın acoountu salakmısınız ya![signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nasıl ıspatlicam Blizze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adam türk değilmi? gidin hakkınızı alın ya ne ispatı burda işler böyle yürür[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 main handde [Islak Meşe] off handde [Kızılcık Sopası] çatır çutur dalın adama[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya abi su x ksini adını verin patiden biriyse bilelim [Bu mesaj BullDoG tarafından 15 Kasım 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi patiden kendisi burdan aldım ben accountu ama adamın nickini hatırlamıyorum telefonu da kaybolmus oda vardı... database den bulunabilirmi acaba 3 ay onceki bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar