Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW-EU'da BL hariç bir server'da olan Türk Horde Guildi arıyorum.

vsbox

Öne çıkan mesajlar

BL'de ally charlarım var ondan BL dışında bi server'da horde açacağım ve Türkçe konuşan Türk guild'inin olduğu bir server arıyorum. BLdeki gnome-warlock'un UD-warlock kadar iyi olmadığı ve oynu oynayan arkadaşlarımın oyunu bırakmasından dolayı bu yeni Undead warlock oynadığım tek char olacak zaten. bi de kimi guildlere alırken soruluyor diye söylüyorum yaş:22. günde ortalama 4 saat oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan 30-35 kişiyiz bunlardan 2 tanesi yabancı... onlar olmadığında (bazen olduğundada) türkçe konuşuyoruz... sitenin ingilizce yapılmasının sebebi guild olarak instance lara gidebilmek için adama ihtiyacımız olmasından kaynaklanıyor... yani sadece türkler olmayacak...[signature][hline]WoW
EU - Neptulon
Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

pm attım. ingilizce açısından sorun; guild içinde diyelim instance'tasın herkes her saniye yeşil yazıları okumuyo. sesli diyalog çok daha faydalı oluyo. türkçenin rahatlığı olmuyo ingilizcede 2saniyede bişeyi hemen söylicen de herkes dediğini tam anlicak, ya da anlamicak ne dedin diye o sorcak, sen tekrar şunu dedim dicen. zaten 40 kişisin orda. filan türkçe olsa işte çok daha kolay olacak böyle şeyler diye. ingilizce tabi ki biliyorum. anlatabilmişimdir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...