vsbox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 BL'de ally charlarım var ondan BL dışında bi server'da horde açacağım ve Türkçe konuşan Türk guild'inin olduğu bir server arıyorum. BLdeki gnome-warlock'un UD-warlock kadar iyi olmadığı ve oynu oynayan arkadaşlarımın oyunu bırakmasından dolayı bu yeni Undead warlock oynadığım tek char olacak zaten. bi de kimi guildlere alırken soruluyor diye söylüyorum yaş:22. günde ortalama 4 saat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 neptulon- -revenge- Guild master; vena officer ; Redbaron www.revenge-wow.com[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 . [Bu mesaj caitiff tarafından 17 Kasım 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vsbox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 internet sitesine baktım da; ingilizce site yapmışlar? guild chat hangi dil biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o siteyi yapan benim :) [email protected] msn'im.. ordan ulas istersen konusalım.. yeni bir yapılanma içindeyiz..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şuan 30-35 kişiyiz bunlardan 2 tanesi yabancı... onlar olmadığında (bazen olduğundada) türkçe konuşuyoruz... sitenin ingilizce yapılmasının sebebi guild olarak instance lara gidebilmek için adama ihtiyacımız olmasından kaynaklanıyor... yani sadece türkler olmayacak...[signature][hline]WoW EU - Neptulon Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aynı zamanda ingilzice derdin varsa.. bu konuda sana yardımcı olacak kişileri 24 saat boyunca oyunda görme şansın çok yüksek..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vsbox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pm attım. ingilizce açısından sorun; guild içinde diyelim instance'tasın herkes her saniye yeşil yazıları okumuyo. sesli diyalog çok daha faydalı oluyo. türkçenin rahatlığı olmuyo ingilizcede 2saniyede bişeyi hemen söylicen de herkes dediğini tam anlicak, ya da anlamicak ne dedin diye o sorcak, sen tekrar şunu dedim dicen. zaten 40 kişisin orda. filan türkçe olsa işte çok daha kolay olacak böyle şeyler diye. ingilizce tabi ki biliyorum. anlatabilmişimdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 biz türk arkadaşlar team speak kullanıyoruz inst..'lerde[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben kapattım benim accountu hühü "shamanın"[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar