FC_ARsEnAL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://img177.imageshack.us/my.php?image=bossses5pz6jq.jpg arkadaşlar bu zannedersem moradonda spawn olan bütün bossların karışımı bi yaratık galiba ben de tam bilmiyorum:P bildigim kadarıyla sadece mageler attack yapabiliyo ve her attackta 40 k ya yaklaşık bir exp veriyor.bu konuda bilginiz varsa bekliyoum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ss de boss yok ?[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pu ne yeaufh :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o ne beeee gülyabaniye benzio uzaktan :P[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oney ya oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sammaya benzettim ama 6161158463 tane samma var orda =)[signature][hline]====> Jr__ <==== <#>[/b]Candyman<#>[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fotomontaja benziyo :D Sammanın üstüne bosslar eklenmiş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 altı şişhane üstü Zzzzzz bu ne bea 435743545342 tane boss birbirine girmiş heralde özellikle moradon da doğuyo ki insanlar orclar KS yapa yapa kessin :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARsEnAL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ares moradonda cık(mış) bi defa.bi lvl 58 arkadaş mage bu biçimsiz yaratık sayesinde bi günde 61 olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şimdi çözdüm olayı aynı nokta üzerinde bi sürü samma ve shaula benzeri yaratıklar çıkmış.Restart bossu fln dedikleri hikayede..[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 wazuhaah :) ben keserim bunu :D[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gmler millet lvl kassın die koymustu odur sanırım.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARsEnAL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 en güzel yanıda o sana attack veremiyor ama sen saniyede 40 k exp kazanıyorsun:Pgüzel bir şey olsa gerek ama ben yaşayamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bende gördüm onu fakat yaklaşınca kayboluyor hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=Bosss][/spo] resmi göremeyenler buraya baksın...Bu güzel bişeye benziyo hertarafında kafa fln haunga gibi ama tipi...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şöyle bi bossta var bunu kimse kesemiyo asjdhjksalndsaıl:-) [spo1=Gral Bosss][/spo] (Geyiq yapıyoz bazı kişiler dalcak yine bana pata kütü)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o boss kesilirmi bee yenir o yenir uyyyyyyyyyy sana qurban :D[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARsEnAL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o ne drop ediyo?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oha abi o ne ya??:S[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ondan her kutu bölümünden item cıkıyomuş boş yok shell shard felan :D:D:D:D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: FC_ARsEnAL, 17 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: o ne drop ediyo?:) o asla ölmez diyom ya dropu bilinmiyo yanimn dsahbsakdjnbsad:-)neyse kapatalım yeter bu kdr... Hasmez demin orda tek boss yokki üstüste spawn etmişler bossları dedi dediği gibi orda shaula,samma,fang hepsi var gibi dikkatli bakınca öyle gözüküyo....[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_kent Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o ne öyle yaws cok sacma bişeye benziyor hemde maradonda kim kesecek yoksa civcivlermi :D[signature][hline]LwL : 60 Race : aSSaSiYaN Server : Ares KaYıP KeNTiN YaKSıKLıSı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hmm orada bir kaç adet Samma ve Lesath ( belki shaula da olabilir ) var. İçiçe geçmişler.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 deme be... bizde tek gözlü cyclopse sandıydık [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 17 Kasım 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: HasMez, 17 Kasım 2005 19:33 tarihinde demiş ki: deme be... bizde tek gözlü cyclopse sandıydık jasdjknsakj harbici böle tek gözlü ve 400metre öteden bile görünebilen hiç bir yere sığmayan gral bir boss yapsalar ya..hep aynı bosslarla cebelleşiyoz:S[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar