baslat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 T® clanı neden dagıldı ya ben o clana girmek icin deligibi kazdım 60 oldum 4 gün uyumadım 60 oldum T® clanı dagıldı ya neden neden neden buna cevap uykusuz kaldıgım geceleremi yanayım yoksa T® clanın dagılmasınamı :( ?
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bence uykusuz kaldığın gecelere yan.[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: AciDFroZeN, 17 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: Bence uykusuz kaldığın gecelere yan. +1500 adamın düşündüğü şeye bak[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears)
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben genel olarak konuştum. Özellikle bu oyun için uykusuz kalmak biraz garip. GTA için desen hadi neyse...[signature][hline]S : Olympia - Karus N : xxxxxx L : xxxxxx C : --- P : 1xx
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ewt bencede sen uykusuz gecelere yan neden bir oyun için birisi uykusuz geceler geçirir ki cm yada fm olsa neyse felan dermişim :D[signature][hline]NaMe:CaDo__ LvL:69 %98.92.32 CLaN:--- SeRVeR:Olympia :D
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bu oyun için Uykusuz asla kalmam kalanada acırım sadece çoğu arkadaş şu veya bu şekildeuykusuz kaldığı için ertesi gün 16-17saat uyuyabiliyo ama benim işim gücüm var uğraşamam bu a.tal oyun için ztn daha niye oynuyosam baymaya başladı ben ticarete saatler harcıyom item alıyorum sonra durmadan hepsi siliniyo fln filan...tekrar yap tekrar silsinler... T® clanının dağıtılmasıda pico açıklamıştı bıkmış adam napsın başkası kurmuş herkes oraya gitmiş sende git oraya gir bu kdr büyütmeyin olayları her şeyin alternetifi vardır^^...[signature][hline]Elemental Gral
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 clan-tr nın kendı sıtesınde okumustum picallo oyuna pek gıremeyecem bunun ıcın clanı bozuyorum gıbısınden bırey soylemıstı
Öne çıkan mesajlar