worm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 selam arkadaş lar ben knıght we bu siteye bugun basladım ama daha knıghtdan car almadım arkadasım war lwl 59 wariyor bana dediki gel sana acalım uzun zaman dır takıp ediodum guzele benzio oyun ancaq arkadasım helci pest acarsan sana coq hızlı lwl kasarım ben dio ben de birazcık canım rugoe(muhtesem görunuyo) istio ama siz ce en hızlı lwl hangisi kasar soylermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 en hızlı lvl meleler kasar...melelelr çok party bulur ztn..Hay ben bu mage karakterinin...Mage olduk zamamnında haytımızın hatasını yaptık. waririor ,bp veya rogue ol....[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu oyunda en hızlı level kasan class priest'tir çünkü her party ye priest istenir[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 En hızlı kasıcağın character deil en cok eğleneceğin olanı kasman daha iyi olur bence lvl 60 priestim var ama bastan rogue 60 kastım bu daha eğlenceli geldi ama karar senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kosp veya koxp kasar en iyi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bana gore archer.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Necro, 15 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kosp veya koxp kasar en iyi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Warrior kasılması n zor karakterlerden biri ama bi okdr iyi diyebilirim en çabuk lvl atlatabileceğin karakter priest ben bi tane yaptım 2 günde lvl 51 oldu warrior yapmıştım 15 günde 45 olmuştu ama tabii arkadaşın varsa bu zaman dahada kısalır rogue eğer sağlam itemin yoksa en dayanıksız karakter mageden sonra :) mage demiyorum bile ama lightning olmak istersen belki çavuk lvl atlama şansın var tabii belli bi lvle geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 solo blade[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Necro, 15 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kosp veya koxp kasar en iyi :D kötü örnek olma bakiim :D[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Necro, 15 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kosp veya koxp kasar en iyi :D dimi ama yeniside gelmiş :D yumul necro[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sindrella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bence en iyisi priest ama lvl 62 de str olmak şartı ile yani lvl 62 ye kadar dayancaksın :D sonra lvl 62 skill i ile cz ye girdin mi bi de skillerin holy-heal oldu mu..Buff ac kağıdı kullanırsın gelsin NP' lerrrr.... BU KADAR BASİT :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Necro, 15 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kosp veya koxp kasar en iyi :D :tebrikz:[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 en iyisi hiçbiri[signature][hline]server=ARES nick=::JAMES_DEAN:: clan=YOK SAYILIR lvl=55 np=2K (her gün birazı gidiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sabrın varsa ek basına okcu ıle gayet ii kasabılırsın ben 50+ lwl oldugumda apos u clan lar kaptıgında tek basıma uruq blade kesıyordum.7-7,5k exp geliyordu. hatta ıtemlerın iyi ise priest ler bıle gelıp senden party isitor arada heal buff parazit yardımı yapıyor sana :) ama party olark en hızlı apos veya az kişilik dts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 KOSP vs. uğraşmayın. Level kasmayı bıraktığınız anda (iyi bi level a geldiğiniz anda) 30 gün ban ve -5 level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Usko, 15 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: KOSP vs. uğraşmayın. Level kasmayı bıraktığınız anda (iyi bi level a geldiğiniz anda) 30 gün ban ve -5 level. ciddi misin ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemesiss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya arkadaşın varsa lvl'i yüksek olay biter bu kadar basit.Ama en baba rogue ile battle priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 70 olup 1 ay banlanıp banı açıldığında 64 level olan 68 de ban yiyip level ı 63 olarak açılacak 65 level da ban yiyip 60 level olarak banı açılan 3 kişi tanıyorum. Zaten böyle yapmaları normal. Yoksa KOSP KOXP cezaları caydırıcı olmazdı dimi? level kasmasını bekle bitince banla levelı düşür :D [Bu mesaj Usko tarafından 15 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gerçektende öyle usko işi biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Nemesiss, 15 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşın varsa lvl'i yüksek olay biter bu kadar basit.Ama en baba rogue ile battle priest. ko zamanında rogue ıle lwl kasmak tam bir işgence idi o harpy de ks desen 1 kişilik rogue kontenjanı desen clanlar ark ları yuksek lwl desen tam bir olum lag olur dıye aps a gırılmezdi sımdı roguler lwl konusunda altın cagında gibi mage lerde apos ta lr kuyrugunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 itemlerini yaptımı lvlin 62 oldumu en sağlamı warrior pişman olma sonra şimdi itemleri tam bi 62 lvl warriorum olsa ne isterim[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemesiss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sorun itemleri bulmakta.Bide rogue lerin bi darkvane var unique item. [Bu mesaj Nemesiss tarafından 15 Kasım 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Usko, 15 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: KOSP vs. uğraşmayın. Level kasmayı bıraktığınız anda (iyi bi level a geldiğiniz anda) 30 gün ban ve -5 level. yok daha neler[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Legal olarak İce/Light paperdan daha iyi kasanı yoktur. Solo desen var, deru ve apos var, 3-5 harpy yada raven var. Özetle her yerde her şekilde kasar. 60 oluncada keyfine göre takılır.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar