Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Lise son olduğumdan babam adslimi kapamıştı. Bu son kampanya ile babamında işine yarayacağı için açtıracaktı ama daha önce açık olduğu için yani daha önce üyesi olduğumuz için açmadılar. Bravo Türktelekom diyorum. Üye çekmek için o kadar uraşıyolar aha yok adsl para kazanamıyolar ne kadar salak insanlar almadık daha mı iyi oldu onların açısından? Harbici salaklar...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 olaya bak çay demle[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ne yani daha önce açıktı kapadın tekrar actırmak istiyosun açmıyolar gurur yapıyo telekom sana :D[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki: ne yani daha önce açıktı kapadın tekrar actırmak istiyosun açmıyolar gurur yapıyo telekom sana :D Aynen öyle kampanyadan yararlanamazmışım :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 artiz hepsi.. cikisa gelsinler cikisa =))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: MyDyingBride, 15 Kasım 2005 17:40 tarihinde demiş ki: artiz hepsi.. cikisa gelsinler cikisa =)) :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oturmaya mı geldik kafaları gorelim[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yeni hat açtırın, ona alın adsl i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 başkasının üstüne yaptır olur bizim ark bu bedava kampanyasından öle iki kere yararlandı aynı adrese farklı isimlerle ama tabi telefon kimin üzerineyse oluyo öle bi sorunda var telefonun ismini değiştir :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yeni kayıt almamaları da saçma ama adamlar da salak değil. ben her ay hattımı açar kaparım her ay kampanyadan yararlanırım o zaman. ooh beleş internet.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bi bardak su iç[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu su olayıda moda olmaya başladı ha, turk telekomdaki kadına 2-3 küfür et açıo merak etme[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Eskileri değil yenileri getirebilme çabası içindeler..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Sailor, 15 Kasım 2005 18:34 tarihinde demiş ki: yeni kayıt almamaları da saçma ama adamlar da salak değil. ben her ay hattımı açar kaparım her ay kampanyadan yararlanırım o zaman. ooh beleş internet. Evet bu yüzden yararlanamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bence hiç zorlamamışsınız çünkü ben yazın 1 aylığına kapattırıp açtırdım, üstüne hız falan değiştirdim. Bana da sordular " niye oynuyorsun bizimle haaa" diye. Ben de " canım öyle istedi " gibisinden bir cevap verdim. Hiç bir şey olmamış gibi 1 günde açıldı hat. Budur yani.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ancak turkıyelık bı olay bence ınsanlar tam duz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben daha önce açtırdığımda kampanyadan yararlanmamıştım ki ilk defa yararlanacaktım. Daha önce parasını ödeyip açtırdım.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar