ruby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 iki gün evvel burnumun kenarları çok feci kaşınmaya başladı.dun de eve geldim aynaya falan baktım,hiç bisey yoktu,bir-iki saat geçti,bu baktım bir kaç tane kesik var burnumun kenarında ama aynaya baktıgımda kesinlikle yoktu. gecen aylarda yine olmustu ama o zaman kasınmıyordu.ne olmus olabilir ki ? hiç anlayamadım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hary potır olmussun =) bilmiyorum nolduda geçmis olsun =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hava degisiminden dolayi olmus olabilir. ruzgarda kaldiysan filan catlamiş olabilir. sıkı giin usutme gecer heralde bide nemlendiric filan sur . gecmiş olsun[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Stigmata ?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Asteroth, 11 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Stigmata ? (bkz: stigmata)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kaşırken mi yaptın?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cnm bncede sen onu kasırken yaptın.eger kuruysa orası biraz yumusatıcı sür fln...geçmiş olsn cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 alerjidir büyük ihtimal ile, benımde elımın üstünde bi bölge var birden bire kabarıp kaşınmaya başlıo bi sure sonra 2-3 damla kan akıo[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bendede oluo ole seyler[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Genelde parmağıyla burnunu çok fazla karıştıranlarda olur.Baş parmak yada işaret parmağını kullanıyorsan serçe parmağını kullanmaya başla.en azından küçük olduğu için daha az zarar verir.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: ZaCk, 12 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Genelde parmağıyla burnunu çok fazla karıştıranlarda olur. ıyyyyyyyyyyyy ruby irençsinn !! böğğ[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oha abi ne alaka :D ben asla burnumu karıştırmam öööğğ kusturmayın forumunuzaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: ruby, 12 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: ben asla burnumu karıştırmam imza yapicam heaheah[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben de asla tuvalete gitmem mesela.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ayy yeter salak salak seyler yazmayın surda dogru düzgün bişe sorduk a.q bu arada rezil etme beni sil o imzanı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 silin o gorili de. kaşımışsın iz kalmış işte bişi olmamış burnuna.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: ruby, 13 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: ayy yeter salak salak seyler yazmayın surda dogru düzgün bişe sorduk a.q Sondaki a.q düşündüğüm şeyse hiç hoş değil.Bu arada yazdığın konunun başlığının BURNUM o_O olduğunu ve içeriğini düşünürsek ne bekliyordun salakça konulara salakça cevaplar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cildin kurumus olabilir soguktan ve ya baska birseyden , nemlendirici krem kullanabilirsin yumsatmasi acisindan. kasintisinida alir.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en çok da öle çizikler acıtır canımı,çok sinir olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: ZaCk, 13 Kasım 2005 15:34 tarihinde demiş ki: said: ruby, 13 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: ayy yeter salak salak seyler yazmayın surda dogru düzgün bişe sorduk a.q Sondaki a.q düşündüğüm şeyse hiç hoş değil.Bu arada yazdığın konunun başlığının BURNUM o_O olduğunu ve içeriğini düşünürsek ne bekliyordun salakça konulara salakça cevaplar işte. +1 dermatoloji uzmanı dolu diil burası dimi :)[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: ZaCk, 13 Kasım 2005 15:34 tarihinde demiş ki: said: ruby, 13 Kasım 2005 03:37 tarihinde demiş ki: ayy yeter salak salak seyler yazmayın surda dogru düzgün bişe sorduk a.q Sondaki a.q düşündüğüm şeyse hiç hoş değil.Bu arada yazdığın konunun başlığının BURNUM o_O olduğunu ve içeriğini düşünürsek ne bekliyordun salakça konulara salakça cevaplar işte. bn salakca oldugunu dusunmuyorm belki aynı seyi yasamıs biri olur da yorum yazar diye actım,salaklar gelip de salaklık yapsın diye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: ZaCk, 12 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Genelde parmağıyla burnunu çok fazla karıştıranlarda olur. pardon sen nerenle karıştırıodun?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: said: ZaCk, 12 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Genelde parmağıyla burnunu çok fazla karıştıranlarda olur. pardon sen nerenle karıştırıodun? hahah :D (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahuahuahuahu tam imzalik :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar