Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bu iş için birçok site vardır.Ben kendi kullandığım örnek alarak anlatacağım. 1. Adım: www.imageshack.us adresine gidilir. 2. Adım: Orda bi kutu olacak."Gözat" deriz ve yüklemek istediğimiz resmi bilgisayarımızdan seçeriz. 3. Adım: "Gözat" tuşunun yanındaki "Upload" tuşuna basarız ve resmin büyüklüğüne bağlı olarak bi süre bekleriz. 4. Adım: Yeni açılan sayfada; forumlarda kullanmak üzere linklerimiz verilir.Bunları kopyalayarak forumdaki mesajımıza yapıştırırız ve artık resmimiz görülür. Abanın databese'ye =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Çok soruluyodu ellerine saaalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 faydali bir başlik bilmeyenlere çok yardımcı olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 direct link'i kullanırsanız forumda direk koyduğunuz resim gözükür. Thumbnail'ı kullanırsanız ise tıkladığında normal boyutu gözüken küçük bir resim gözükür.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bılmeyenler için ii oldu guzel ögretıler verıorsun :P hayatımızı kolaylastırıorsun thanks[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Harika bir tutorial. Bilmiyordum tesekkür ederim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Coq Saol Ellerine Salıık Orenmiş Oldum Bilmiyodum.Ama Ben RapidShare Resimlerini Acamıyorum Nası Acılıyo Anlatır Mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ?Soleyecek Olan Yok Mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 herhangibir dosya indirmekten farkı olmaması lazım. ilk sayfada free'ye tıklıyosun altta ne kadar beklemen gerektiği yazıyor zaten. biraz bekledikten sonra resmi indirebilirsin.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bide sekil a ogregi yapsaydın keske..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Evet bekledikten sonra bi süre, dowload linkin çıkıo zaten.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 teşekkür ederiz.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar