Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aranızda hiç kız ya da erkek arkadaşıyla evlenmeyi düşünen oldu mu?Olduysa ya da olucaksa ne şekilde teklif etmeyi düşünürsünüz,şöyle enteresan fikirler bekliyorum :-)[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kanıtı ancak bu konuda malım ben. Bu gün 2 aydır koknuştuğum 1 aydır da samimi olduğum bi kız arkadaşıma onun hakkındaki duygularımı 50 defa dilimin ucuna gelmesine rağmen söyleyemedim.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evlenmeyi düşünmedim eğer öle bir durum olursa imkanım da olursa reklam panolarına (yolumuzun üstündeki ) ilan veririm . herhalde .[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 düşündüm o da düşünmüş olcak ki nedense sık sık konuşuyoruz & kesin gözüyle bakıyoruz. nasıl kısmına gelirsek... banane o etsin ben kızım ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 30 yaşından önce evleniesem top olym[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla biz sizi ararız ya ne diyim çok büyük konuşma bence :D Gönül > ot > b.k[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 benim hep bir hayalim vardır belki size çok klasik gelebilir ama istanbul da kız kulesinde evlenme teklifi almak.Gerçi sevgilim tam boğaziçi köprüsünden geçerken 'Bütün Asya ve Avrupa şahidim olsun Seni çok seviyorum,Benimle hayatını paylaşırmısın?'demişti ve gerçekten çok romantik bir andı.Ama hayalimi biliyor onu da bir dahaki sefere yapıcağını söyledi.Bir dahaki seferden kastım ben Ankaradayım o ist te yaşıyor yani oraya bir dahaki gidişimde inşallah..[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hehehe önceden evlilik teklifi siparişi...bi anlamı kalmamış bence değişik bişey düşünsün orjinal olur en azından[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bir kere ettiyse neden bir daha ediyor? =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @fede haklısın yani en azından yapmamaya çalışcam diym=) ya şöle bişey var hayatımda her şeyimi düzene koyup oldukça büyük bi maddi birikim yapmadan evlenmem(o da 30dan snra oluyo zti)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: twistedemo, 15 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bir kere ettiyse neden bir daha ediyor? =p etmemiş s.s. demiş[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hayır düşünmedim ilerde düşünürüz.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Allah korusun, akil sagligim yerinde : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi erkek dediğin en azından 28 yaşında evlenmeli kız dediğinde 22 - 24 arası felen bundan öncesi çok erken bence çünkü erken evliliklerin %60 boşanmayla %15 eşlerden birisinin bir diğerini öldürmesiyle %5 evi terk etmekle bitiyo diğer %20 de mutlu bi sonra yaşlanarak ve ölerek bitiyormuş yani bi ara bi yerde öyle okumuştum :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @bizsiziararız işte öyle düşünülüyo ama gönül ferman dinlemiyo :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben önceden şipariş etmedim arkadaşlar,ilk gittiğimde ist e Salacakta oturuyorduk o zmn daha yeni beaberdik birbirimizi tanıma aşamasında evlenmeyi falan düşünmyorduk ben de otururken hayalimi anlatmıştım.O da belki bigün olur demişti o zmn.Daha sonra bana köprüde teklifte bulundu, ve o hayalimi de unutmadığını onu da yapacağını söyledi.Yapabilir de yapmayabilir de o kadar sorun değil illa bana orda etsin demiyorum.Bir kere teklif etti ben de 'evet' dedim zaten.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: fixxer, 15 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: abi erkek dediğin en azından 28 yaşında evlenmeli kız dediğinde 22 - 24 arası felen bundan öncesi çok erken bence çünkü erken evliliklerin %60 boşanmayla %15 eşlerden birisinin bir diğerini öldürmesiyle %5 evi terk etmekle bitiyo diğer %20 de mutlu bi sonra yaşlanarak ve ölerek bitiyormuş yani bi ara bi yerde öyle okumuştum :D ben şu an 22 yaşındayım,okulu bitirince 24 olucam zaten ozman düşünüyoruz biz de o da 26 olucak ozman,uygun olur sanırım :-)[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bi zmnlar dusunmustum ilersi icin birini.. gecti gitti...iiki de gitti dusunceme yazik olmus..:D ama evlenicem.kariyer de yapicam cocuk da :D[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @Siena sana başarılar ve mutluluklar dilerim nediyim başka :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Siena, 15 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: .Gerçi sevgilim tam boğaziçi köprüsünden geçerken 'Bütün Asya ve Avrupa şahidim olsun Seni çok seviyorum,Benimle hayatını paylaşırmısın? çok kıskandm:hmm: ooy oy[signature][hline]viva la vuotaggine [Bu mesaj nymph tarafından 15 Kasım 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: nymph, 15 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: said: Siena, 15 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: .Gerçi sevgilim tam boğaziçi köprüsünden geçerken 'Bütün Asya ve Avrupa şahidim olsun Seni çok seviyorum,Benimle hayatını paylaşırmısın? çok kıskandm:hmm: ooy oy Nazar etme ne olur bekle senin de olur :-)[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Evet , düşünüyorum. Söyledim de... Belki çok erkendi ama o da aynı düşünceleri paylaşıyormuş, sevindim :) Önümüzdeki günlere bakıcas :-P[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Siena, 15 Kasım 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: nymph, 15 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: said: Siena, 15 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: .Gerçi sevgilim tam boğaziçi köprüsünden geçerken 'Bütün Asya ve Avrupa şahidim olsun Seni çok seviyorum,Benimle hayatını paylaşırmısın? çok kıskandm:hmm: ooy oy Nazar etme ne olur bekle senin de olur :-) nazar değmesn bölelerinin olduunu bilmek bile güsel(:[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Evlenmeyi düşünüyorum tabiki.. Hafiften plan olayına bile girdik gibi.[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 olsaydı keske dusunseydim[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar