Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upss..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kosp'la nasıl içeri giriliyo die soranlara...

örneğin kapının dibine geliyosunuz kordinata bakıyosunuz 100.100

sonra kospu açıp kordinat yerine girip 110.110 yapınca sonuçta 110.110 duvar içi olduğu için langırt duvar içine girmiş bulunuyosunuz...böylede girilebliyo ancak adamlar lagtan yararlanmış...

ne yalan sölyem öldüğüm zmn zindanda bekliyeceğime lagdan yararlanıp town çekiyorum ve lag olup kapı gözükmediği için direk geçip gidiyorum....[signature][hline]Elemental Gral
Mesaj tarihi:
KoRn3R0Th o taktigi bende yapıyorum :D kimbupisligin yaptıgıda lagdan kaynaklanıyor kospla felan alakası yok bence kosp diyenler kavrmışlar kospu =)[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 15 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:

Ben çıkmamışım resimde :D[signature][hline]NicK : TaLkative

ImpossibLe Is Nothing

www.moradslayers.com / HErşey serbest :D

Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3R0Th, 16 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Kosp'la nasıl içeri giriliyo die soranlara...

örneğin kapının dibine geliyosunuz kordinata bakıyosunuz 100.100

sonra kospu açıp kordinat yerine girip 110.110 yapınca sonuçta 110.110 duvar içi olduğu için langırt duvar içine girmiş bulunuyosunuz...böylede girilebliyo ancak adamlar lagtan yararlanmış...

ne yalan sölyem öldüğüm zmn zindanda bekliyeceğime lagdan yararlanıp town çekiyorum ve lag olup kapı gözükmediği için direk geçip gidiyorum....

O Olay En iyi warderde sen kapıya saldırırken içeri daldığında çok manyak oluyor .D[signature][hline]NicK : TaLkative

ImpossibLe Is Nothing

www.moradslayers.com / HErşey serbest :D

Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 16 Kasım 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
wall abuse olması gerekiyo bu olayın , yani abyss dungeon daki duvar arkasına geçme bug ı kullanılmış

yapılışı: duvarın dibine gelinir, select char yapılır ,oyuna tekrar girildiginde char duvarın içinde çıkar ve iç kısıma yürüyebilirsin

Yanlışmıyım pislik ?

abi allah aşkına adamın işi yok buglan muglan. Gerçi bi ara ban yedi bir ay bekledi ama neyssse :P Kİmbu is a NooB ehueheuheu :D[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^
Irk : Alikus manipipus
Otlak alanı : Ares
Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt
Mesaj tarihi:
Kimbupislik sen onu KOSP kullananların külahına anlat. Sadece KOSP ta x ve y locationlarını girip onay tuşuna basınca o scrollar 2 simge gözükür. Basbaya oranın locationını öğrenip KOSP tan girmişin ve ışınlanmışın. Ve arkadaşında kullanmış KOSP u.

beramus
lvl 61
priest
human

[Bu mesaj Miss_debuffer tarafından 17 Kasım 2005 07:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Miss_debuffer, 17 Kasım 2005 07:14 tarihinde demiş ki:
Kimbupislik sen onu KOSP kullananların külahına anlat. Sadece KOSP ta x ve y locationlarını girip onay tuşuna basınca o scrollar 2 simge gözükür. Basbaya oranın locationını öğrenip KOSP tan girmişin ve ışınlanmışın. Ve arkadaşında kullanmış KOSP u.

beramus
lvl 61
priest
human

[Bu mesaj Miss_debuffer tarafından 17 Kasım 2005 07:17 tarihinde değiştirilmiştir]

bunları bildiğne göre sende kosp kullanmışın demekki :)
Mesaj tarihi:
said:
Miss_debuffer, 17 Kasım 2005 07:14 tarihinde demiş ki:

beramus
lvl 61
priest
human

lol SeNin kadar Zeki diilim Belki .. Ama ben Bunu Biliyorum kosp Diil Hayatimda hic kosp kullanmadim .. Belki bitakim hileler Yaptim Ama inkarda etmedim Yaptigim hileleri..[signature][hline]n00b
  • Yeni Oluştur...