onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaşlar yeni patchi kurduktan sonra The VEnture Co. daki characterlerimle oyuna giremiyoorum patch.mpq dosyasında hata var diyip düşüyor diğer serverlardaki karakterlerle rahat rahat oynayabiliyorum bu sorun bende mi var sadece?[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şimdi geldim eve dl ediyorum bitince haber ederim ama spesifik bi serverla ilgili bahsettiğin sekilde bi sorun cıkabilicegini sanmıyorum.. Sorun baska bisiden kaynaklanıyodur büyük ihtimalle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 2 saatte hallettiler ben zeppelindeyken çıkmışım oyundan orda stuck olmus gm ler kurtardı o stcuk yüzünden hata veriyormuş[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 8 lvl Human Paladin Chrom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yaw bende yazmayı unutmuşum sorun yok bende die kusura bakma hocam eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar