Sphere Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaşlar usko da account alımını acmıslar ama ben alamıyorum.Herşeyi yazıyorum confirm diyorum bomboş bir sayfa ve sadece END yazıyor.Oyunda o accountu deniyorum.Böyle bir account yok diyor.Yalan mı söylüyor bu adamlar ?[signature][hline]Ich bin der König aller Spiele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben bugün oldum valla e-mail ine activasyon kodu gönderio[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Su anda deniyorum hep END cıkıyor. Bir kere daha dene istersen .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Thank you for your registration. Please click the link to activate your account. burda link var Thank you KnightOnlineWorld Team[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim makınam bozuk o zaman teşekkürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mail göndermiomu peki?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hiçbirşey yapmıyor. https://www.knightonlineworld.com/account/create_save.asp bu siteye açıyor ama,sitede sadece END diye bir yazı var.Yenıden baslattım makınayı , modemi kapatıp yeniden actım yinede olmuyor . Gmail denedim mynet denedim, sehirleri değiştirdim, dogum tarihini , şifreyi , kullanıcı adını . Herşeyi değiştirip denedim.Hepsinde aynı şey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar