Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı sorunsalı

Revangelis

Öne çıkan mesajlar

hacı gtx alamıyosan gt al gtx ler zaten yeni çıktı o yuzden o kadar pahalı
gtx lerin biraz saat ayarları hızlandırılmış falan .
sen gt al üstüne de biraz daha iyi bi anakart al iyi performans alırsın .
hiç bi sorun yaşamassın[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

eğer 6600 senin için uygun fiyttaysa,ve anakartın da pci-e 16 destekliyrsa,sakın kaçırma git al kullan derim.
512 ile 256'ın farkı hakkında çok detay bilgim olmasa da, AA açısından rahatlatıcı oldğunu duydum.
7800 şu an için en iyi kart tabii ki, ama 6600 ile kıyaslanyınca çok çok daha pahalı olcaktır...

said:
moriQ, 14 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
bence bu aralar kart alma.. yakında fiyatlar daha da aşşaya düşecek.. en azından öyle bir söylenti war.. eğer pek acelen yoksa önce elinde saydığın oyunlar yoksa temin et ve fiyatların düşmesini bekle..

bildiğim kadrıyla ati ve nvidia anlaşmalı olarak çalşıyor. 6 ayda bir yeni ekran kartı serisi çkartıyorlar bu anlaşma doğrultusnda.
yani,her yeni ekran kartı seris çıkınca eski ekran kartınn serisi ucuzlyacaktır.
ekran kartlrın fiyatlarının ucuzlamsını beklemektense,o an bizm bütçemiz açısından ideal kartı almak dha uygun olacaktır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yani anlatamıyoruz sanırım. Harbi anlamayacaksınız sanırım.

Anakart arabanın kaportası/gövdesi gibidir. Eğer sen gidip v8 4.2 FSI motoru anadol kaportasına takarsan 100km de araç dağılmaya başlar. Onu bırak basamazsın bile.

Paranı öncelikle alabileceğin EN İYİ anakarta yatır. Senin dolaşım sistemin o çünkü. Herşey birbirine onun üstünden bağlı. Utansan da sıkılsan da o parayı anakarta vereceksin hemşerim ! 7800 serisi kart istiyorsan, onun hakkını da vereceksin. Yoksa parana yazık olur, deli performans kaybı yaşarsın. En azından 150$'kdv'lik modellerden başla anakart aramaya.

2.si yok Amerika'da daha ucuz, yok ben burda o parayı vermem. 200$ daha az veririm yok. En azından orada yaşayan bir yakınıni en az ayda bir gidip gelen biri yoksa yok yani. Bir sorun çıktığı anda yanarsın. O yüzden kargo ile falan hiç düşünme.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

sinirlenmeye gerek yok tamam bilmiyorum demiştim başında zaten.
şu an kuzenim burda ki o da gayet açıkladı anakartın önemini anlamış bulunmaktayım
cahiliz diye ezmeye gerek yok (:

2. sorun için ise devamlı gidip gelen var o yüzden pek problem etmiyorum, tek problem ettiğim aldığım sırada çalışmaması ki o zaman yine eski donanılma hala devam edebileceğim için pek problem değil.[signature][hline]In flames we trust.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...