Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bende 84 doğumluyum yazdıklarının çoğununu yaşadim,apartmanın girişinde dandik plastik topla futbol oynayıp yarım saate bi top patlatırdık en çok,hatta o zamanlar kutu kola türkiyeye ilk defa gelmişti,o ufak metali çekip kapağını açıp içene kadar ne çekmiştik:), tabiki Transformers dönemin hit çizgi-filmiydi,Kızılayın göbeğinde uzun saçli siyah kıyafetli karizma 100+ abilerimize özenirdik,90 ların başında Abim bluejean dergisini okurdu çoğunluk gibi bende rocker abilerim ablalarima özenip öyle büyüdüm,yanniz geçenlerde bi blujean dergisini gördüm kapağına baktımm ohaaaaa dedim eskden rock-metal ağırlıklı olan dergiye nolmuş böle,fistanın da dediği gibi en çok 2 arada 1 derede kalmiş olan nesil biziz,şu an ki 14-18 yaş arasi gençliğe bakıyorumda(dede olduk artik:P) vay be diyorum bölesine 180 derece bi değişim nasıl olmuş diye düşünüyorum.Güsel bi topic de anılarım depreşti gene,Sezen aplamızın eski şarkılarından 1-2 dinliyimde gözümden 1-2 damla yaş gelsin tam olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 hehe harbı cok gusel ya bızde 90 bebesıyız keske 5-6 sene erken dogsaymısz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar