pacharel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 simdi bilmiyorum swg kac tane player kaybederse bu yeni surumu geri cekerde eski hale dondururler ama oyle bir sey olana kadar ne yapmayı dusunuyorsunuz beyler... ben online oyunlara snn de ultima ile basladim ...saglam uzun aradan sonra 6 hafta once bu swg ye bulashtim...simdi buda hakkın rahmetine kavustuguna gore...ne tavsiye edersiniz..yada siz nerelere dagilacaksiniz...yalniz bir dipnot dusmem lazim oda sanirim wow da dogru durust muhabbet yokmush.o formattada oyun sevmiyorum... simdiden eywallah diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Valla thunderheart nge asla geri cekilmeyecek dedi yani geri cekmeleri zor bir ihtimal en azindan 1-2 ay kadar ryzom da takilacagim bana gore bu oyun eq2 ve wow dan daha guzel(Gerci kabul etmeliyim hic bir oyunda pvp wow daki kadar guzel degil yine de ryzom a devam edecegim istersen sende trialini dene)ozellikle rp yapacak bir suru adam var oyunda atmosfer ve konu cok guzel [Bu mesaj Sylian tarafından 17 Kasım 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sdc 1 tek pre cu server acsalar olurler mi?? ztn yeni baslıcak olanlar pre cu anlamaz yeni serverlarda baslarlar.. tek bi server la eski oyunculuarını kaybetmezler en azından[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eywallah sylian walla simdi sitesindeyim bakalim bu ryzom ne melem bir seymish...tabi farkinda degilsin ama olaki ben bu oyuna sararsam sen basina bela aliyrsun ...sylian bu nasil oluyor bunu ne edicez..fyros oldum merchant olabilir miyim seklinde hehehe:) (henuz sadece turlere baktim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi ben swg deyim. girersen görüşürüz:) sistemi tam çözene kadar arkadaşlarla takılıyoz hep PvP yapiom. farklı bir sistem, iyi mi kötü mü anlamadım ama deniyorum.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 walla ben bir dun girdim ..ayin 19 u benim odeme gunum....simdi bir ay daha sans taniyayim mi yoksa cikayim mi onu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar