Quibble Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya bes kurusum yok oyunda insanlar 10p le dolasio param yok ne farmlasam diye dusunurken benim 4 charim da toplam 32 goldum var.... Excalibur/Albion icin bildiginiz plat satan site veye insan varsa lutfen bi yardimci olun..... ben baya baktim ama hepsi US serverlarina satiyor....[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bilmiosunuz galiba :P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 http://www.ige.com/daoc/plat/darkageofcamelot_en.html buyrun efem daha evveln tarafımdan kullanılmıştır güvenilridr...[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 opuyorum :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 para na yazik bence.gidip de plat almaya gerek yok low levelken zaten kasarken olur yok yuksek levelsen git toa farmi yap. sansliysan biraz kasarsan scrollardan istemedigin kadar paran olur.oyun icin boyle gereksiz para harcanmasina karsiyim ben. tabi benim gorusum. herkesin gorusune saygiliyim.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya bi $ebek sorcum var bi bok farmliamiom bilmiom belki benim ozurlulugum :P sole para olsun template i yapam dalam RVR ye[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla avrupa serverlerinde durumu bilmiyorum ama mavi moblardan dusen scrollar dan birkac plat eden scrollar bile var.tabi zaman lazim ve baymamak lazim :)
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ehehe sigara parami saklaip plat alsam zengin olurum be..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar