Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50-51 gorevi (isgencesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni haritaya gore gorevi yapmaya calistim 3,24 saat 1 key aradim bulamadim beramus 1,2,3 ya bu keyci nerde bu kadarmi olur izdirap ya bagdati arasam daha kolaydi forumlarda bulan arkadaslar yerlerinin kodlarini vermisler ginede yok ginede yokk yardimci olurmusunuz ...:([signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Mesaj tarihi:
bende dün buldum 1 anahtarı :D
aklında olsun şavaş başlaması sırasında eslant da hemen teleportun yanında cıkıyo oks[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :5x
Server : CypHer
np : 6xxx
cLan : El_MoRaD_HuNTeR
Mesaj tarihi:
said:
TeadoR, 17 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
yeni haritaya gore gorevi yapmaya calistim 3,24 saat 1 key aradim bulamadim beramus 1,2,3 ya bu keyci nerde bu kadarmi olur izdirap ya bagdati arasam daha kolaydi forumlarda bulan arkadaslar yerlerinin kodlarini vermisler ginede yok ginede yokk yardimci olurmusunuz ...:(

selam sana bi ipucu vereyim
server a res geldikten hemen sonra ara bide
savaşlar başladığı zaman yada herhangi bir taraf invade olduktan sonra bak . kolay gelsin[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya
Mesaj tarihi:
belki inanmicaksiniz ama 6 keyci haric b1,b2,b3 de hicbiri yoktu. 6keycide buldum gibi oldu tikladigimda kayboldu.. tavsiyelerinizi uygulayacagim saolun.[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
  • Yeni Oluştur...