nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lvl80-90 arasi questler var mi bildiginiz? yoksa xp mi kasarak 90 olcaz?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mustafar lava flea questi exp kasarak aylarca level 90 olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 storm lord hedeside 116k xp veriyo oda iyi[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 illa xp kasmak içinb obi wan mı almamız lazım bizi şimdi ya ? ben lvl90 nasıl olcem kardesim..77 xp verio hayvan başına lvl80 de yada ben yanlış bişiler yapıyorum anlamadım.. gittim lvl73 bh mission aldım 300 xp verdi..lvl 80 alsam 1000 versin hadi..arada yüzbinler var..ne iş ne alaka napcaz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu suruyu oyundaki bütün tanığım insanlara sordum. genelde lvl80 yaratık öldürdiyorlar. ben dantooinede lvl74 kunga öldürdüm ve 168xp verdi.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar