ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: RuneLaFey, 16 Kasım 2005 17:07 tarihinde demiş ki: bu serverda kullanicilari bu kadar cok dinleyip sorunlarina yardim etmeye calisan bir GM yada co-GM gelmemisti. Ben sahsen 3-4 arkadasimin , bu yeni GM ile konusarak mantik dahilinde sorununu hallettigine bizzat sahidim. buraya katılıyorum bende bi kaç kez fikir alış verişi yaptım ön yargılı olmayın derim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM
Aradriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: ChALLeNgE, 16 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 16 Kasım 2005 17:07 tarihinde demiş ki: bu serverda kullanicilari bu kadar cok dinleyip sorunlarina yardim etmeye calisan bir GM yada co-GM gelmemisti. Ben sahsen 3-4 arkadasimin , bu yeni GM ile konusarak mantik dahilinde sorununu hallettigine bizzat sahidim. buraya katılıyorum bende bi kaç kez fikir alış verişi yaptım ön yargılı olmayın derim +1
Öne çıkan mesajlar