danone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [Bu mesaj danone tarafından 17 Kasım 2005 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 en ii prıest benim :D şaka şaka ilission_waver (nick tam doğru olmayabilir)[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 beyler şöle en iyi kim topiği açmayın artık yeter sıktı[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 muchx :D:D[signature][hline]written:gRim_Adr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cypher çok düzgün bi serverda iyileri tartışıyoz[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bundan sonra açılacak her srver böyle olcak.Anlıcanız oyunun a.q dular[signature][hline]written:gRim_Adr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oyunun sonu geliyor yavaş yavaş[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 En ii mage benim Mrs_Frenzy en ii rogue de abim ::Kenjuro::[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :D :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 grim sen o küfürü kısaltınca anlamında kibarlaşma olduğunu falanmı zannediyosun ya biraz şu yukardaki topicleri okuyun yeter ama ya ne pis ağızlısınız az küfür edin biraz pffffff[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Cypher, best rogue and priest? aslında ben buraya takıldım neden bu kadar özentisin ? yani türkçe yazınca olayın büyüsümü kayboluyor? bunlara cevap vermek için ingilizce bilmekmi zorundayım? [Bu mesaj turk_cheater tarafından 17 Kasım 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar