Selamon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaşlar Haggard'ın bu isimde eski bir albümü var. Hatta şarkı listesi şu şekilde: 01.: Perpetual Emotions 02.: The Tragedy 03.: Afterlife 04.: The Lost Forgiveness 05.: Circle Of Dreams Elinde bu albümü bulunduran, bu albümü indirebileceğim bir yer bilen varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Slider Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Elimde Haggarddın full albümleri var ama upload çok çok zor olur. Bulabileceğin yer tabiiki emule =)
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 soulseek programını kullan cou kısıde var bendede varmı bakayım bi ama dedıgım programı ındır[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 SoulSeek'te eMule'de kullanıyorum. Zaten bende Haggard'ın tüm albümlerini eMule den indirdim. Ancak ne yazık ki dediğim albüm çıkmadı. Eğer elinizde bu albüm varsa lütfen benimle birşekilde paylaşın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar